; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Leon

Semifinaliştii “Top Chef” au parte de cele mai grele încercări

13 January 2014

Alexandra LeonAjunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef' sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Astfel că, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii vor trebui să reproducă un preparat gătit de Chef Joseph Hadad.

Dificultatea probei a apărut în momentul în care concurenţii au aflat că vor avea cinci minute timp la dispoziţie să stea într-o cameră obscură şi să ghicească ingredientele preparatului gătit de Joseph Hadad, gustându-l, mirosindu-l şi pipăindu-l.

Pentru unii concurenţi acest test a fost cu adevărat o provocare: „Astăzi nu m-am simţit ok. A fost dificil pentru ştiam că nu am ghicit tot ingredientele. Încercam să-mi aduc aminte, dar mi-era greu pentru că eram foarte agitată. Trebuia să mă adun', povesteşte Alexandra Leon. Niciunul dintre concurenţi nu a fost relaxat la această probă: „Este pentru prima oară în acest concurs când sunt nesigur de mine, cu toate astea, proba este faină tare, mie-mi place. Îl urmăresc şi foarte mult pe Joseph Hadad pe site şi îi cunosc stilul. Sper să mă ajute asta', adaugă Mihai Irimia.

Tensiune între semifinaliştii de la „Top Chef'

 concurenti top chef

Ediţia ded diseară se anunţă a fi una tensionată din cauza probelor pe care cei trei chefi le-au propus concurenţilor. După ce au gătit pentru cele mai dragi persoane care au venit în platoul emisiunii, semifinaliştii au făcut echipă cu foştii concurenţi ai show-ului. Astfel, s-au format două ehipe în care căpitanii au fost traşi la sorţi: 'Am fost singura care nu a fost până acum căpitan. E un moment pe care l-am aşteptat toată competiţia', mărturiseşte Alexandra Leon.

Ceilalţi semifinalişti au fost sceptici în ceea ce priveşte abilităţile concurentei de a fi un bun coordonator în bucătarie „Alexandrei îi va fi foarte greu pentru că nu a mai fost şef de echipă până acum', povesteşte Alexandru Iacob, căpitanul celei de-a doua echipe.

Al doilea semifinalist din echipa lui, Veres Istvan, a mărturisit că Alexandra va fi doar cu numele căpitan, deciziile aparţinând celor doi subalterni ai săi, Daniel Grosu şi Mihai Irimia, din cauza caracterelor puternice ale celor doi.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef' luni, de la ora 20:30, la Antena 1 vor putea afla dacă singura fată rămasă în concurs, Alexandra Leon, se va număra printre cei patru finalişti care se vor bate în marea finală pentru premiul de 30 000 de euro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare