; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Semifinala “Next Top Model” are loc în deşert

15 December 2011

În semifinala Next Top Model', care este difuzată astăzi, 15 decembrie, fetele lui Bote au fost protagonistele unei şedinţe foto, care a avut loc în mijlocul deşertului, în zona unde s-a filmat celebra serie Războiul Stelelor'.

Trezite cu noaptea în cap, la ora 4 dimineaţa, după un drum de mai bine de opt ore, cele patru frumoase rămase în concus sunt pregătite de aventură: se îmbarcă în jeep-uri şi pornesc la drum prin deşertul Sahara. Cursa cu jeep-urile peste dunele de nisip se dovedeşte a fi o adevărată provocare.

Cătălin le întâmpină ceremonios şi le prezintă decorul de vis, unde vor realiza şedinţa foto: zona Matmata, locul în care s-a filmat celebra serie Războiul Stelelor'.

Spre surprinderea lui Cătălin, care parcă uită uneori că ucenicele sale sunt încă nişte copile, fetele nu au văzut nici măcar o secvenţă din îndrăgita serie Star Wars'.

Pentru acest shooting inedit, Cătălin a apelat la ajutorul unei bune prietene, care le-a pregătit fetelor costumaţii pe măsura locului în care se află. Astfel, fetele vor purta costume din metal, ce cântăresc peste 20 de kilograme fiecare, realizate în atelierul Vandas Dream', tocmai la New York.

ntm_3

Picture 2 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare