; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juratii iUmor: Delia, Bendeac, Cheloo

Semifinala iUmor, de la 20.30, la Antena 1! Un concurent merge direct în finală

19 May 2021

Cel de-al zecelea sezon iUmor se apropie de sfârșit, dar nu înainte ca miercuri, de la 20.30, la Antena 1 încă un concurent să primească șansa de a merge în marea finală!

Pe parcursul audițiilor, un concurent din fiecare ediție care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, prin intermediul aplicației Antena 1, a fost trimis direct în finală. Celor 11 finaliști li se va adăuga în această seară un semifinalist, care va primi o a doua șansă. Astfel, după fiecare reprezentație, concurentul care va primi toate voturile juraților va fi un pas mai aproape de finală. La încheierea ediției, jurații sunt cei care vor alege dintre concurenții care au primit trei voturi de 'DA' pentru a merge în ultima etapă! Semifinaliștii din cel de-al zecelea sezon sunt: Trupa de Teatru 'Cristi Toma', Andrei Garici, Diana Oprea, Elena Albu, Alvin Capon, Alina Păduraru, Daniel Mihai Coman, Virgiliu Pop și familiștiii Alexandru și Liana Avădanei.

 Vezi galeria foto >

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală cei de acasă pot afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon.

 

Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă astăzi în marea finală „iUmor' 2021

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare