; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities   Semifinala

Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”. Sâmbătă aceasta, ultima bătălie stilistică, înainte de marea finală

11 December 2020

Sâmbătă seară, în semifinala Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată la ora 20:00, la Kanal D, cele șase celebrități rămase în competiția stilistică vor da ultima bătălie majoră, pentru un loc în Marea Finală disputată sâmbăta viitoare, 19 decembrie, care își va desemna, în direct, prin SMS, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea tilului de Cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Conceptul semifinalei – Aripi de înger – va fi o provocare  stilistică uriașă pentru concurentele care vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora, în ultimele luni a fost presărată cu momente unice. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la Bravo, ai stil! Celebrities', Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telespectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea unicei câștigătoare.

Nu ratați Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities' difuzată mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D! Șase celebrități vor avea de înfruntat ultima provocare stilistică, chiar înainte de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 19 decembrie, câștigătoarea urmând să fie desemnată, în direct, în cadrul unei ediții spectaculoase. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare