; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo ai stil Celebrities_Kanal D 817x1024 (1)

Când are loc semifinala emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D). Se schimbă din nou regulile

07 December 2020

Sâmbătă seară, la Bravo, ai stil! Celebrities' a fost ediție eliminatorie, una dintre cele șapte concurente rămase în competiție a părăsit show-ul, în urma deciziei juriului.  

Concurenta a eliminată de către jurați a fost Roxana Nemeș. Ediția de weekendul trecut a venit și cu noi vești. Semifinala emisiunii va fi difuzată de Kanal D sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00. În plus, după ce până acum deciziile referitoare la clasament au fost luate numai de jurați, din cauza pandemiei, Ilinca Vandici a anunțat că liniile telefonce pentru votare au fost deschise. Așadar telespectatorii își pot vota preferata, ei fiind cei care hotărăsc cine rămâne în competiție, în lupta pentru marele premiu și titlul de Cea mai stilată celebritate din România.

În Semifinala acestui sezon se vor duela, așadar, șase concurente: Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Deea Codrea și Cristina Siscanu.

Clasamentul de sâmbătă, în ceea ce privește notele oferite de jurați, a plasat-o pe primul loc pe Alexandra Ungureanu, cu 14 puncte, pe locul secund fiind Andreea Tonciu, cu 12 puncte, și Cristina Sicanu, cu 11 puncte, pe a treia poziție.

Și în ceea ce priveste numărul de stele acumulat, Alexandra Ungureanu ocupă prima poziție, cu un total de 12, fiind urmată de Deea Codrea, cu 10 stele, și de Andreea Tonciu, cu 7 stele.

Pe ultima poziție, în clasamentul juraților, s-a clasat Roxana Nemeș, cu 6 puncte. Penultimul loc i-a revenit Oanei Radu, cu 8 puncte. În ceea ce privește numărul de stele acumulat, pe ultimul loc a fost Oana Radu, cu doar o singură stea, Theo Rose și Cristina Siscanu având fiecare câte 3 stele. Duelul eliminării le-a adus în fața juraților pe Roxana Nemeș, Cristina Siscanu, Oana Radu și Andreea Tonciu. Jurații au decis ca Roxana Nemeș să părăsească competiția.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare