Homepage  / Vedete româneşti

Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro. Primele imagini cu bolidul. „Simt că mă reprezintă”

Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro. Primele imagini cu bolidul. „Simt că mă reprezintă”
9

de Redactia Tvmania,

Selly și-a cumpărat „mașina visurilor” sale. Vloggerul de 22 de ani este acum șoferul unui bolid de 240.000 de euro. Cum arată mașina de lux pe care o conduce Selly.

Selly a făcut o investiție importantă. După ce a condus ani de zile o mașină Mercedes CLS în valoare de 100.000 de euro, Selly și-a cumpărat un bolid Porsche 911 Turbo S, cu 650 de cai-putere. Tânărul nu s-a putut abține și s-a mândrit cu noua mașină atât pe Instagram, cât și pe YouTube.

Selly: „Este genul de mașină pe care să o poți conduce zilnic”

Vloggerul le-a arătat fanilor din mediul online mai multe fotografii cu noul bolid, dar și un vlog filmat chiar la volanul noii sale mașini de lux. „Știu că v-am mai zis și că mă repet, dar sunt mega happy cu mașina asta (…) Asta o să fie mașina pe care eu o să o conduc zilnic, pentru că este genul de mașină pe care să o poți conduce zilnic, nu doar în weekend (…) Fraților, e o zi specială pentru mine și aștept să văd cum merge mașina asta și cât de brutală e”, a povestit Selly, într-un videoclip postat pe YouTube, potrivit Spynews.

Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro. Cum arată bolidul (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De altfel, Selly plănuiește deja să facă o întrecere cu mașina sa nouă, dar nu oricum, ci pe o pistă de curse. „Ideea e că nu o să fac testul ăsta pe șosele, ci pe circuit. Până una alta, o să mergem frumos, civilizat (…)

Și în general vreau să fiu foarte grijuliu cu mașina asta, pentru că e o mașină sport, foarte brutală și vreau cât timp o să am să fie un timp lipsit de incidente. Vreau să învăț din greșelile mele și să fiu mega grijuliu cu ea. Când o vând, vreau să nu aibă nicio zgârietură. Chiar o să am grijă de ea. O iubesc, jur. Simt că mă reprezintă”, a mai spus vloggerul, pe YouTube.

Selly stă cu chirie în București

În prezent, Selly locuiește cu chirie, alături de Smaranda, iubita lui, într-un apartament dintr-un cartier rezidențial, scrie libertatea.ro. Într-un an, vloggerul a plătit aproape 30.000 de euro chirie. „În momentul de față, pentru apartamentul în care locuiesc plătesc o chirie de 2.050 de euro plus TVA. La chestia asta se adaugă și alte sume, precum 100 de euro locul de parcare pe lună, plus TVA și acolo, plus 200 de euro pe lună pentru parasolarul de pe balcon, și aici plus TVA, așadar 2350 de euro pe lună plus TVA pentru locul ăsta în care eu stau cu chirie.

Într-un an, în care eu stau aici, eu cheltui practic 28.200 de euro, plus TVA. O grămadă de bani, o sumă foarte mare de bani. Așadar, de ce să plătesc an de ani acești bani și la final să nu am nimic?”, a spus el pe YouTube, în toamna lui 2021.

De ce a renunțat Selly la facultate

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România. În prezent, în mai bine de 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

După ce a absolvit liceul, vloggerul a vrut să aleagă între Film și una de Business management. Ulterior, el s-a decis să facă Facultatea de Business de la Tiffin University, însă, cu nici trei ore înainte de a începe cursurile, Selly a decis să renunțe la studiile superioare.

„Eu n-am mai mers niciodată la facultatea Tiffin. Am rămas în foarte bune relații cu owner-ul acestei facultăți, cu omul care a adus-o în România. Suntem prieteni foarte buni și în ziua de astăzi, însă, adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici trei ore înainte de prima zi de facultate, în momentul în care am realizat cât de mult timp mi-ar mânca această facultate. Pentru mine, a fost cea mai bună decizie, dar asta nu înseamnă că pentru alții este la fel.

Oamenii merg la facultate ca să se specializeze într-un domeniu, ca să învețe un lucru pe care ulterior să-l aplice muncă și să facă societatea un loc mai bun, să contribuie la dezvoltarea societății prin ceea ce ei știu să facă. Eu am avut norocul ca de la o vârstă fragedă să-mi găsesc deja un drum și nicio facultate nu ar fi putut să mă învețe cum să-mi fac treaba mai bine în ceea ce făceam”, a dezvăluit Selly.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton