; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selly14617

Selly nu mai are emisiune la Prima TV. Care sunt motivele

01 April 2021

Vloggerul Selly înterupe colaborarea cu Prima TV. Potrivit unui articol publicat de Pagina de Media, acesta nu va mai realiza 'Selly Show', motivând că nu se mai regăsea în acel format. 

De ce nu mai are Selly emisiune la Prima tv

Decizia de a renunța la 'Selly Show' îi aparține în întregime influencerului, nefiind forțat de reprezentanții televiziunii să facă acest pas. Contactat de paginademedia.ro, vloggerul a declarat că în ciuda acestei schimbări, nu consideră că emisiunea a fost un eșec, ci o oportunitate, din care a avut multe de învățat.

'Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online', a spus Selly.

Anticipând ce vor comenta mulți, vloggerul a spus că nu a renunțat la emisiunea sa din cauza petrecerii pe care a avut-o de ziua lui, când a împlinit 20 de ani. Pe 28 februarie, Selly a sărbătorit cu mulți invitați, fără ca aceștia sau el să poarte mască. În urma chefului, poliția din Ilfov a dat mai multe amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție anti-COVID. Selly a precizat că decizia o luase deja, înainte de acel moment.

Ultima emisiune 'Selly Show' a fost difuzată de Prima TV pe 18 martie. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare