; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

#selfie69_making of

#SELFIE69 va avea premiera în cinematografe în luna mai

14 March 2016

După #SELFIE, filmul românesc regizat de Cristina Iacob, cu cel mai mare succes la box office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în această vară vine în cinematografe sequelul #SELFIE69. Premiera este anunțată pentru luna mai a acestui an. Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvara anului trecut, au durat 33 de zile și s-au desfășurat în peste 43 locații din București și împrejurimi.

#selfie69_making of

„#SELFIE 69 a venit firesc, reacțiile spectatorilor, numărul lor mare prezent în cinematografe la #SELFIE mi-au dat cea mai puternică motivație pentru un sequel. Publicul tânăr așteaptă povești scrise pentru el, personaje cu care să relaționeze direct, situații și povești care îi apartin. După premiera în cinematografe, mesajele de la spectatori au început să vină: Când urmează continuarea? Ei bine, așteptarea va lua sfârșit din mai' – a declarat Cristina Iacob, regizoarea celor două filme.

cristina iacob

În rolurile principale puteți regăsi actorii: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin, alături de Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu și Răzvan Fodor. Lista actorilor din prima producție va fi condimentată cu multe alte nume celebre precum: Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Adela Popescu, Virgil Ianțu, Maria Dinulescu, Tolea Ciumac și lista nu se oprește aici.

După povestea plină de peripeții pe care au trăit-o la mare, chiar înainte de bacalureat (BAC), cele trei personaje feminine, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda), trăiesc intens o nouă provocare: un pariu pe viata și… dragoste.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare