; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selena gomez

Selena Gomez va juca rolul alpinistei Silvia Vásquez-Lavado într-o nouă peliculă

12 November 2020

Noul film în care joacă Selena Gomez (28 de ani) se numește „In the Shadow of the Mountain' și este inspirat de memoriile Silviei Vásquez-Lavado, prima femeia peruană care a urcat pe muntele Everest, informează hollywoodreporter.com. 

 

Alpinista este și prima membră LGBT care a acceptat provocarea „Celor șapte vârfuri', adică a reușit să cucerească cel mai înalt munte de pe fiecare continent (Everest, Aconcagua, Denali, Kilimanjaro, Vinson, Elbrus și Puncak Jaya). Scenariul și regia filmului sunt semnate de Elgin James, iar producătoarea sa este Donna Gigliotti („Shakespeare in Love', „The Readear', „Silver Linings Playbook'). 

 

Silvia Vásquez-Lavado a fost neglijată și abuzată în copilărie, iar alpinismul este cel care a ajutat-o să se refacă sufletește. Mai târziu, ea a făcut eforturi impresionante pentru a organiza expediții la tabăra de la baza muntelui Everest, pentru femei care au trecut, și ele, prin aceleași experiențe traumatizante. „Silvia Vásquez-Lavado este o forță a naturii', a spus producătoarea Donna Gigliotti, declarând că e încântată să lucreze cu regizorul Elgin James și cu Selena Gomez la „această poveste despre rezistență, curaj, spirit de aventură și omenie'. Cartea de memorii a alpinistei, intitulată tot „In the Shadow of the Mountain', va fi lansată în iarna anului 2022 de editura Holt/Macmillan. 

În ultimii ani, Selena Gomez a jucat în „Spring Breakers', filmul lui Harmony Korine, în „The Dead Don’t Die', al lui Jim Jarmusch și în „O zi ploioasă la New York', al lui Woody Allen, depășindu-și statutul de vedetă pop și intrând în rândul celor mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare