Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, prima imagine cu noul ei iubit. „Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”

Selena Gomez, prima imagine cu noul ei iubit. „Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”
11

de Roxana Mirea,

Selena Gomez are un nou iubit. Este vorba despre Benny Blanco, iar cei doi sunt împreună deja de 6 luni de zile. Recent, artista a publicat prima imagine cu cel despre care spune că este „cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”. 

Selena Gomez, prima imagine cu iubitul ei, Benny Blanco 

Selena Gomez a pretrecut o săptămână fantastică în New York. Artista a intrat pe Instagram, joi seară, pentru a împărtăși o serie de instantanee din săptămâna trecută petrecută la New York, iar o anumită fotografie a atras atenția tuturor.  

Ultima imagine din carusel este o fotografie alb-negru în care Gomez și iubitul ei, Benny Blanco, se sărută în ceea ce pare a fi un restaurant sau o cafenea. 

New York, momentele mele preferate cu tine în această săptămână”, a scris Selena Gomez, în dreptul imaginilor. 

Prima fotografie o include pe Gomez stând în poala celei mai bune prietene, Taylor Swift, în timp ce sărbătorea aniversarea de 34 de ani a cântăreței. Fotografia a fost făcută probabil marți, când Gomez și Swift – alături de Miles Teller și soția sa, Keleigh Sperry – s-au bucurat de o noapte în oraș și au fost văzuți ieșind din clubul Zero Bond după cină, potrivit ET.

Selena Gomez a spus de ce a renunțat la rețelele sociale după despărțirea de Justin Bieber. „Tocmai mi se frânsese inima”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ceea ce privește povestea ei de dragoste cu Blanco, Gomez a dezvăluit în weekend că ea și producătorul discografic în vârstă de 35 de ani au o relație de șase luni.  

Selena Gomez a intervenit în secțiunea de comentarii de pe Instagram a unei postări a unui fan despre idila ei cu Blanco pentru a clarifica cronologia relației lor. „Dacă nu poți face față urii, atunci nu mai posta poze cu iubitul tău – ar trebui să fie ceva special doar între voi doi. Nu te supăra pe fanii tăi. Ei te iubesc. @selenagomez”, a scris un internaut. Gomez a răspuns: „Nu sunt supărată. Au trecut 6 luni. Îmi voi apăra mereu prietenii, familia și fanii până în ziua în care voi muri.” 

Gomez a comentat și la o altă postare despre Blanco, scriind: „El este absolut totul în inima mea”. Ulterior, ea a dublat în aceeași secțiune de comentarii, luându-i apărarea lui Blanco și numindu-l „cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton