Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez a fost aplaudată minute întregi la Cannes. Cântăreața a ales o ținută care a furat toate privirile

Selena Gomez a fost aplaudată minute întregi la Cannes. Cântăreața a ales o ținută care a furat toate privirile
9

de Cristina Țapu,

„Emilia Pérez", o dramă muzicală în limba spaniolă cu Zoe Saldaña, Selena Gomez și Karla Sofía Gascón, a fost filmul cel mai aplaudat de public de la Festivalul de Film de la Cannes din acest an până în prezent.

Selena Gomez a participat la Festivalul de Film de la Cannes

Gomez și-a șters lacrimile în timp ce publicul de la Palais a aplaudat timp de nouă minute la finalul peliculei „Emilia Pérez”.

În timpul aplauzelor zgomotoase ale publicului, regizorul Jacques Audiard și-a fluturat pălăria la balcon, în timp ce vedetele Saldaña și Édgar Ramírez au împărțit o îmbrățișare emoționantă. Karla Sofia Gascón, care joacă în film rolul unui lider al unui cartel de droguri care dorește să se supună unei operații de schimbare de sex, a fost foarte aplaudată de către public.

Photocall du film „Emilia Perez” lors du 77ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În filmul regizat de Audiard, câștigător al premiului Palme d’Or, Saldaña joacă rolul Ritei, o avocată „supracalificată și subevaluată”, a cărei firmă este mai degrabă înclinată să ajute infractorii decât să caute dreptatea.

Ea găsește o ieșire neașteptată atunci când un temut lider al unui cartel de droguri, Manitas (Gascón), o recrutează pentru a-l ajuta să efectueze pe ascuns o operație de schimbare de sex pentru a deveni femeia care și-a dorit întotdeauna să fie.

Selena Gomez a purtat o ținută spectaculoasă la photocall-ul de la Cannes

Cântăreața și actrița Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a adus farmecul hollywoodian la eveniment în timp ce participa la un photocall pentru filmul ei Emilia Pérez la Cannes, Franța, duminică, 19 mai.

Gomez a purtat o rochie de mătase roșie personalizată Giambattista Valli Haute Couture cu volane, cu trandafiri din organza de mătase pe decolteu și o fustă de lungime medie în formă de A, pe care a asortat-o cu tocuri roșii Christian Louboutin.

Actrița și-a purtat părul în valuri retr și a purtat fard de ochi și ruj roz. Și-a accesorizat look-ul cu cercei Wild Moon și cu inelul Snake Dance marca Messika.

Apariția lui Gomez la photocall vine după ce, sâmbătă, 18 mai, în timpul festivalului, a fost aplaudată în picioare timp de câteva minute pentru noul său film. Actrița a izbucnit în lacrimi ca reacție la aplauzele publicului după ce filmul a fost proiectat la Palais din Cannes, au relatat Variety și Deadline.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton