; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selena Gomez

Selena Gomez nu îl mai vrea înapoi pe Justin Bieber

31 January 2013

Artista de 20 de ani se descurcă bine de una singură, spre deosebire de fostul ei iubit, Justin Bieber, care a declarat recent că “nu se află în cea mai bună perioadă a vieţii lui” de când s-au despărţit.

Acum o femeie singură, Selena Gomez îşi petrece cea mai mare parte a timpului în studioul de înregistrări, dar nu îşi neglijează nici viaţa personală.

“Am fost la înregistrări, m-am distrat alături de prietenele mele, m-am simţit tare bine”, a declarat Selena Gomez, într-un interviu acordat E! Online.

Selena Gomez vrea să se despartă de imaginea de fată cuminte şi a mărturisit că evenimentele recente din viaţa ei au schimbat-o.

“Mă simt extrem de bine exprimând tot ceea ce simt. Sunt mai vorbăreaţă şi mai şic”.

Cele două staruri adolescentine s-au despărţit de curând, iar prietenii lor cred că dependenţa' lui Justin de Selena a jucat un rol important în ruptură, potrivit RadarOnline.

Justin se poartă ca un copil răsfăţat în jurul Selenei. Selena nu credea că Justin le respectă suficient relaţia. Îl prindea în mod constant alături de alte fete în situaţii care o făceau să se simtă inconfortabil', a explicat un apropiat al celor două vedete.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare