Homepage  / Seriale americane

Selena Gomez, din nou în lumea vrăjitorilor. Au apărut primele imagini cu actrița din spinoff-ul serialului „Magicienii din Waverly Place”

Selena Gomez, din nou în lumea vrăjitorilor. Au apărut primele imagini cu actrița din spinoff-ul serialului „Magicienii din Waverly Place”
6

de Cătălina Matei,

După mai bine de 12 ani de când a terminat filmările pentru serialul „ Magicienii din Waverly Place”, Selena Gomez revine în lumea vrăjitorilor într-un spinoff al producției. Dincolo de faptul că o interpretează pe Alex Russo, actrița este și producătorul executiv.

Sub denumirea „Wizards Beyond Waverly Place”, serialul este un spinoff al originalului „Magicienii din Waverly Place / Wizards of Waverly Place” și promite să ducă din nou telespectatorii în lumea fascinantă a vrăjitorilor.

Care este povestea spinoff-ului? Noul serial se concentrează pe Justin Russo adult (interpretat tot de David Henrie), care a ales să ducă o viață „normal” alături de familia sa. Totul ia o întorsătură neașteptată când sora lui, Alex (Selena Gomez), apare la ușa sa alături de Billie (Janice LeAnn Brown), o tânără vrăjitoare care are nevoie de ajutor, potrivit TVLine.

Pus în fața faptului împlinit, Justin își dă seama că trebuie să scoată de la naftalină abilitățile magice pentru a o îndruma, jonglând totodată cu responsabilitățile de zi cu zi și cu protejarea Lumii Vrăjitorilor.

În același timp, Selena Gomez, care a jucat-o în seria originală pe Alex Russo, este producătorul executiv al spinoff-ului. De asemenea, ea și-a confirmat prezența în noul proiect în timpul unei prezentări Disney de anul acesta, unde au și fost lansate noi imagini de la filmări.

Distribuția serialului este completată de Mimi Gianopulos, Alkaio Thiele și Max Matenko, drept familia lui Russo, dar și de Taylor Cora care o va interpreta pe Winter, cea mai bună prietena a lui Billie.

Scenariul spinoff-ului a fost scris de de Jed Elinoff și Scott Thomas. Producători executivi sunt Selena Gomez, David Henri și Gary Marsh, iar Andy Fickman a regizat episodul pilotul. Serialul va avea premiera la sfârșitul acestui an.

Selena Gomez, ravisantă pe covorul roșu de la Cannes

Cântăreața și actrița Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a adus farmecul hollywoodian la eveniment în timp ce participa la un photocall pentru filmul ei „Emilia Pérez” la Cannes, Franța, duminică, 19 mai.

Selena a purtat o rochie medie în formă de A de mătase roșie personalizată Giambattista Valli Haute Couture cu volane, cu trandafiri din organza de mătase pe decolteu, pe care a asortat-o cu tocuri roșii Christian Louboutin.

Apariția lui Gomez la photocall vine după ce, sâmbătă, 18 mai, în timpul festivalului, a fost aplaudată în picioare timp de câteva minute pentru noul său film. Actrița a izbucnit în lacrimi ca reacție la aplauzele publicului după ce filmul a fost proiectat la Palais din Cannes, au relatat Variety și Deadline.

Photocall du film „Emilia Perez” lors du 77ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În „Emilia Perez”, Selena Gomez joacă rolul soției temutului lider al cartelului de droguri Manitas, care o caută pe avocata Rita (interpretata de Zoe Saldana) pentru a-l ajuta să-și facă în secret o operație de schimbare de sex, în timp ce se apropie de retragerea din afaceri. Filmul este împărțit în patru acte și prezintă, de asemenea, cântece originale interpretate de distribuție pe tot parcursul filmului.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton