Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, adevărul despre momentul în care a fost surprinsă bârfind cu Taylor Swift. Despre ce vorbeau, de fapt

Selena Gomez, adevărul despre momentul în care a fost surprinsă bârfind cu Taylor Swift. Despre ce vorbeau, de fapt
13

de Roxana Mirea,

Selena Gomez a pus punct speculațiilor și a dezvăluit despre ce vorbea cu prietena ei, Taylor Swift, la Globurile de Aur 2024. Momentul în care cele două artiste sunt surprinse bârfind a devenit viral pe rețelele sociale. S-a scris că cele două vorbeau despre Kylie Jenner și Timothée Chalamet. Iată care este adevărul, de fapt.

Despre ce vorbeau Selena Gomez și Taylor Swift, la Globurile de Aur 2024

Selena Gomez a pus punct speculațiilor din jurul momentului despre care s-a scris că bârfea de zor cu Taylor Swift și Keleigh Teller la Globurile de Aur 2024. 

După ce momentul a devenit viral pe TikTok și X (Twitter), a apărut o teorie populară a fanilor care sugerează că Selena Gomez și Taylor Swift discutau despre Kylie Jenner, care i-ar fi spus Selenei că nu poate face o fotografie cu Timothée Chalamet, iubitul său. 

Marți, Selena Gomez a intrat pe Instagram pentru a demonta teoria și a dezvălui care era de fapt natura bârfei. Gomez a intervenit în secțiunea de comentarii a unei postări în care se specula că îl bârfea pe starul din „Wonka” și pe iubita lui și a spus că nu era vorba deloc despre ei. 

Nuuuu, i-am spus lui Taylor despre doi prieteni ai mei care s-au cuplat”, a scris Gomez, adăugând: „Nu că asta ar fi treaba cuiva”. 

Luni, ET a aflat că Gomez nu s-a dus niciodată la Chalamet și Jenner pentru a le cere să facă o fotografie. Aceasta nu este prima dată când se zvonește că între Gomez și Jenner a existat o dispută. 

81st Annual Golden Globe Awards – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Selena Gomez și Kylie Jenner au avut o dispută anul trecut 

Anul trecut, Selena și Kylie au avut o mică dispută, după ce vedeta de reality-show a fost acuzată că a ironizat-o pe actrița din „Only Murders in the Building” pe rețelele de socializare. Disputa lor, mai bine cunoscută sub numele de „poarta sprâncenelor”, a început când Selena a postat un TikTok cu chipul ei, spunând că din greșeală „și-a laminat prea mult sprâncenele”.

Câteva ore mai târziu, Kylie a împărtășit o fotografie a propriilor sprâncene pe Instagram Story în timp ce făcea FaceTiming cu Hailey Bieber, scriind: „Am fost foarte surprinsă de această fotografie: A fost un accident????”

Timothée Chalamet și Kylie Jenner, moment viral la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 13

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton