; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selena Gomez: Eram subnutrită şi extenuată

14 June 2011

Selena Gomez a arătat că o sesiune de shopping şi un grup de fani prezenţi la locul potrivit o pot face să se simtă mult mai bine.

Artista nu a arătat nicio urmă de oboseală, ba mai mult, a fost la fel de energică pe scenă ca întotdeauna. A cântat „Who says' şi „A year without rain'. A făcut chiar haz de necaz cu publicul, spunând „Chiar mă simt mult mai bine!', scriu cei de la People.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit', le-a spus Selena Gomez celor peste 500 de fani veniţi să o vadă la mall. „Dacă aţi venit şi vineri, îmi pare foarte rău că nu am putut să fiu aici…Vă iubesc foarte mult pe toţi!', a completat Selena.

Întrebată care a fost cauza internării ei în spital, actriţa a răspuns: „Eram foarte subnutrită, deci aveam nivelul scăzut al fierului şi eram extenuată'.

Selena Gomez a fost internată, joi noapte, într-un spital din Los Angeles, imediat după apariţia ei la Jay Leno, unde şi-a promovat ultimul film, Monte Carlo. Conform tmz.com, tânăra în varstă de 18 ani a început să se plângă de greaţă şi o durere groaznică de cap.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare