; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selena Gomez, amenințată de fanii lui Justin Bieber

31 May 2011

Iubita lui Justin Bieber a primit mai multe amenințări cu moartea, după ce au apărut noi poze cu cei doi, scrie Dailymail.co.uk.

Nu este prima dată când fanii lui Justin Bieber îi atacă iubita. Ultimele poze au reușit însă să le înfurie pe multe dintre fanele lui Bieber, care au scris pe Twitter și Facebook mesaje pline de ură.

Stai departe de Justin, pedofilo', a scris un fan furios pe Twitter.

Selena Gomez se află periculos de aproape de o moarte lungă și dureroasă', a scris alt fan înfocat al lui Justin Bieber.

Pe Facebook, același tip de mesaje, care au atras deja peste 2000 de răspunsuri defavorabile: O urăsc pe Selena Gomez pentru că se întâlnește cu iubitul meu'.

Gomez a început să fie atacată de mânia fanilor lui Justin Bieber, cunoscuți sub numele de Belibers, după ce povestea lor de dragoste a fost făcută publică.

Cuplul, care de luni de zile a ținut secretă relația lor, a fost fotografiat sărutându-se în timpul unei vacanțe în Maui, Hawaii.

Gomez, care a jucat în serialul de televiziune Disney Magicienii din Waverley Place, a fost fotografiată în timp ce se zbenguia în mare și sărutându-se cu Bieber. Mai grav pentru fanele lui Bieber, pozele o arată pe Gomez cu picioarele înfăşurate în jurul taliei lui.

Numărul mare de fani de pe conturile de socializare Twitter și Facebook ale cântărețului, a făcut ca Justin Bieber să ocupe locul al treilea în topul celor mai puternice persoane publice din showbiz-ul mondial. Artistul canadian are 9 milioane de fani pe Twitter, iar unul dintre clipurile sale, “Baby”, a fost urmărit de peste 500 de milioane de ori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare