; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selena

Selena Gomez a trecut printr-un transplant de rinichi

15 September 2017

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez (25 de ani) şi-a impresionat fanii cu cele mai recente declaraţii făcute pe Instagram. Vedeta a mărturisit că a trecut printr-un transplant de rinichi, din cauza bolii autoimune de care suferă de câţiva ani, Lupus. Această intervenţie i-a crescut Selenei şansele la viaţă, donatoarea fiind buna sa prietenă, actriţa Francia Raisa.

 

Mai mulţi fani de-ai mei au observat că vara aceasta am luat o pauză şi că nu mi-am promovat ultimele single-uri, de care sunt foarte mândră. Am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza bolii mele, Lupus, şi am fost în perioada de recuperare. A trebuit să trec prin asta pentru a-mi îmbunătăţi starea de sănătate. Îmi doresc să împărtăşesc în curând prin ce am trecut în ultimele luni. Până atunci, însă, vreau, în mod public, să mulţumesc familiei meele şi echipei incredibile de doctori care a avut grijă de mine înainte şi după operaţie. De asemenea, nu există cuvinte prin care să-i pot mulţumi frumoasei mele prietene, Francia Raisa. Mi-a dat cel mai frumos dar şi s-a sacrificat donându-mi un rinichi. Mă simt binecuvântată. Te iubesc atât de mult, sora mea! Lupus continuă să fie o boală despre care nu se ştiu prea multe, însă încep să se facă progrese'.

 

Selena filmează în prezent pentru cel mai recent film al lui Woody Allen şi este producător executiv al serialului realizat de Netflix 13 Reasons Why'. Pe micile noastre ecrane o vedeţi în serialul de la Disney, Magicienii din Waverly Place'.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Selena trăieşte o poveste de dragoste cu artistul de origine canadiană, Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut pe numele de scenă The Weeknd. Cei doi şi-au făcut oficială relaţia în luna martie a acestui an, iar de curând au hotărât să treacă la nivelul următor şi să se mute împreună într-un apartament din Greenwich Village, New York, anunţă etonline.com.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare