Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez și Taylor Swift surprinse în timp ce bârfeau la decernarea Globurilor de Aur. Imaginile au făcut înconjurul internetului

Selena Gomez și Taylor Swift surprinse în timp ce bârfeau la decernarea Globurilor de Aur. Imaginile au făcut înconjurul internetului
10

de Cristina Țapu,

Prietenele cele mai bune, Taylor Swift și Selena Gomez, au fost prezente la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2024.

Selena Gomez și Taylor Swift surprinse în timp ce bârfeau la decernarea Globurilor de Aur

Filmul-concert „Eras Tour” al lui Swift a primit o nominalizare pentru cea mai bună realizare cinematografică și de box-office, în timp ce Gomez a primit o nominalizare la categoria Cea mai bună interpretare feminină într-un musical sau comedie de televiziune pentru rolul ei din serialul Hulu „Only Murders in the Building”. Și, deși niciuna dintre ele nu a luat acasă un premiu, tot s-au distrat împreună la eveniment.

Dovada? Imaginile filmate de fani care le arată cum împărtășesc o sesiune de bârfe suculente în timpul unei pauze publicitare, așa cum fac cei mai buni prieteni adevărați.

În clipul care a devenit instantaneu viral pe rețelele de socializare, Selena a fost văzută la masa lui Taylor cu brațele în jurul cântăreței. Selena a șoptit ceva lui Taylor și celeilalte prietene, Keleigh Sperry, iar femeile au împărtășit o expresie colectivă șocată, înainte ca Selena să dea din cap în semn de confirmare.

Revista People a împărtășit o versiune mai lungă a interacțiunii lor pe Instagram, iar fanii au venit cu tot felul de teorii cu privire la ce vorbeau. Cu toate acestea, se pare că ele discutau despre Kylie Jenner, care i-ar fi spus Selenei că nu poate face o fotografie cu Timothée Chalamet, iubitul său.

81st Annual Golden Globe Awards – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Timothee Chalamet și Kylie Jenner au atras atenția, nu pe covorul roșu, ci în sala de ceremonii. Pe tot parcursul galei, cei doi îndrăgostiți au schimbat priviri pline de afecțiune, iar la un moment dat, au a avut un moment de tandrețe și s-au sărutat.

Selena Gomez și Kylie Jenner au avut o dispută anul trecut

Anul trecut, Selena și Kylie au avut o mică dispută, după ce vedeta de reality-show a fost acuzată că a ironizat-o pe actrița din „Only Murders in the Building” pe rețelele de socializare. Disputa lor, mai bine cunoscută sub numele de „poarta sprâncenelor”, a început când Selena a postat un TikTok cu chipul ei, spunând că din greșeală „și-a laminat prea mult sprâncenele”.

Câteva ore mai târziu, Kylie a împărtășit o fotografie a propriilor sprâncene pe Instagram Story în timp ce făcea FaceTiming cu Hailey Bieber, scriind: „Am fost foarte surprinsă de această fotografie: A fost un accident????”

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton