În pielea unui chef
(divertisment – de luni până vineri, ora 12.40)
Christophe Michalak are ca invitat un chef, timp de o săptămână. În fiecare zi, ei prezintă o rețetă pe care o realizează în fața candidaților, în cadrul unui masterclass. Candidații iau notițe, pun întrebări și, la sfârșitul masterclass-ului, au 30 de minute pentru a reproduce fidel rețeta. Câștigătorul primește 1000 de euro și are șansa de a reveni a doua zi în emisiune pentru a-și apăra titlul.
Édouard Loubet și regiunea Lubéron
(documentar – marți, 13 octombrie, ora 19.30)
Renumitul chef Édouard Loubet, ales chef-ul anului 2011, conduce domeniul Capelongue, în inima regiunii Lubéron. Timp de câteva luni, o echipă de jurnaliști l-a însoțit în căutarile sale zilnice pentru a atinge excelența, în relațiile sale cu producătorii locali, în munca sa de creator și de cercetător.
Bucătari de astăzi
(documentar – marți, 13 octombrie, ora 20.30)
Portretele încrucișate ale bucătarilor francezi care vorbesc cu emoție despre meseria lor. Exigenți, pasionați, implicați… Guy Savoy, Pierre Gagnaire, Adeline Grattard și Yannick Alleno vorbesc despre arta lor și își aduc aminte de începuturi. Cum să îți asumi greutatea tradiției gastronomice franceze pentru a o reinventa? Discuții pasionante despre acest demers.
Delicatese
(documentar – în fiecare vineri, ora 19.30)
Călătorii inițiatice și experiențe gurmande, pentru a descoperi produsele celebre ale gastronomiei franceze, în compania renumitului chef Guy Martin.
Chef
(serial – în fiecare vineri, începând din 16 octombrie, ora 22.00)
Un chef renumit integrează în fiecare an în echipa sa un tânăr delincvent, aflat în perioada de probațiune. Sosirea lui Romain precipită destinul unei echipe aflate deja în tensiune.