; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seinfeld

“Seinfeld” se întoarce pe micile ecrane începând din această seară

01 September 2014

Sitcom-ul Seinfeld' i-a făcut celebri şi bogaţi pe protagoniştii Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards (de la dreapta la stânga). În acelaşi timp, prezenţa în faimoasa producţie a făcut ca etichetele respectivelor personaje să fie extrem de greu de dezlipit.

Începând de astăzi, 1 septembrie, după terminarea serialului “Friends”, Pro Cinema reia difuzarea “Seinfeld”, serialul care a rulat la americani între anii 1989-1998, de luni până vineri, de la ora 21.00.

seinfeldJerry Seinfeld (dr.) e vedeta „serialului cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor'. Jerry și prietenii lui, Elaine, George și Kramer (st.), locuiesc la New York, iar în fiecare episod cei patru au parte de întâmplări hilare, la care oricine se poate raporta.

Personalitățile lor excentrice fac ca situațiile prin care trec să fie cu atât mai distractive.

În primele două episoade, Elaine îl invită pe Jerry la o petrecere. Aici, el întâlneşte o femeie care pur şi simplu îl fascinează. Ulterior, Jerry realizează că nu i-a aflat nici numele, nici numărul de telefon. Aşa că face orice ca să le obţină, iar George e acolo ca să-l ajute.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare