; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Piese biciclete

Șeile, cele mai importante piese de biciclete pentru confortul tău!

22 January 2021

Fiecare categorie de piese de biciclete are rolul său bine stabilit: cauciucurile asigură aderența la sol, iar calitatea lor poate avea un impact decisiv asupra vitezei; frânele trebuie să fie extrem de eficiente și cu o acțiune imediată, pentru a evita accidentele; luminile te fac vizibil în trafic, dar în același timp îți permit să vezi obstacolele din față și din lateral; iar schimbătorul de viteze se asigură că ești mereu în treapta care trebuie, la momentul respectiv.

Totuși, înainte să se preocupe de toate aceste aspecte tehnice, cicliștii doresc să se asigure că beneficiază de confort maxim pe două roți.

În mod logic, acele piese biciclete care garantează comoditatea în timpul mersului, dar ajută și la menținerea sau corectarea posturii și stabilității sunt șeile. În timp, acestea au evoluat extrem de mult, atât din punctul de vedere al formelor și dimensiunilor, cât și al materialului și gradului de rigiditate.

piese biciclete

Cu toate acestea, nu se poate spune cu certitudine că un anumit tip de șa este superior tuturor celorlalte, ce contează cu adevărat fiind preferințele fiecărui utilizator în parte. Tocmai de aceea, este important să beneficiezi de cât mai multe opțiuni, pentru a fi sigur că faci întotdeauna alegerea corectă.

Magazinul online Roco Piese, al cărui site poate fi consultat la adresa generalmotor.ro, îți pune la dispoziție peste 400 de piese de biciclete, compatibile cu toate modelele cunoscute la nivel internațional, la cel mai bun raport calitate-preț disponibil în România. Acestea pot fi comandate telefonic sau online și vor fi livrate în toată țara, în maximum 24-48 de ore. Mai mult decât atât, în cazul comenzilor de peste 300 de lei, transportul este gratuit.

Printre piesele de biciclete furnizate de Roco Piese, șeile ocupă un loc special, iar oferta include atât modele pentru profesioniști, cicliști de cursă lungă la propriu și la figurat, cât și pentru începători și chiar copii.

Diversitatea este cuvântul de ordine, întrucât aici găsești șei cu arcuri, cu capse, cu sau fără gaură, cu mâner, cu stop incorporat etc. Varietatea este prezentă inclusiv la nivel cromatic, întrucât poți alege între șei negre, maro, albe sau multicolore. Pe lângă acestea, oferta include și accesorii precum tije, huse, nuci, coliere etc.

Iată, în continuare, câteva exemple de astfel de piese de biciclete, din care să alegi modelul potrivit pentru tine, în funcție de preț, material, dimensiuni și alte caracteristici sau preferințe personale:

  • Șa bicicletă F10 (neagră cu roșu și argintiu) – 22 de lei;

  • Șa pentru copii (neagră cu roșu) – 14 lei;

  • Șa cu arcuri și gaură (neagră cu albastru) – 30 de lei;

  • Șa bicicletă Dragon Fly (neagră cu roșu) – 22 de lei;

  • Șa din piele cu arcuri și capse (neagră) – 24 de lei;

  • Șa Perfect Shape (maro, din piele ecologică, pentru oraș) – 35 de lei;

  • Șa City (din piele neagră) – 35 de lei;

  • Husă pentru șa din burete – 10 lei;

  • Husă pentru șa din gel – 23 de lei;

  • Husă pentru șa din plasă – 9 lei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare