; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Secretul unei povești de iubire vechi de 2 decenii Carmen Brumă și Mircea Badea își respectă spațiul

Secretul unei povești de iubire vechi de 2 decenii: Carmen Brumă și Mircea Badea își respectă spațiul

20 June 2021

Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului, cu toate că formează un cuplu de peste 20 de ani. Deși până acum, cei doi au ținut foarte mult să păstreze discreția în ceea ce privește viața lor privată, iubita prezentatorului de la Antena 3 a făcut recent dezvăluiri despre povestea lor de iubire.

Carmen Brumă a dezvăluit că ea și prezentatorul de televiziune nu sunt niște firi foarte romantice, scrie libertatea.ro.

„Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul «romantism». Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e «poleială»', a povestit Carmen Brumă pentru viva.ro.

Nici Carmen Brumă nu scapă de situațiile conflictuale în relația cu Mircea Badea, a explicat aceasta. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, cei doi au învățat modul în care pot să rezolve situațiile tensionate din cuplu. Totodată, Carmen Brumă a mărturisit cât îl admiră pe iubitul ei din punct de vedere profesional.

„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, «one man show», cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural, firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante', a mai spus ea pentru sursa menționată mai sus.

Carmen Brumă, care la 24 de ani era asistentă TV, și Mircea Badea au împreună un băiețel, pe Vlad.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare