Homepage  / Vedete străine

Prințul William a ținut un secret ascuns de Kate Middleton ani întregi. Ce a aflat prințesa abia după logodnă

Prințul William a ținut un secret ascuns de Kate Middleton ani întregi. Ce a aflat prințesa abia după logodnă
17

de Cristina Țapu,

Casa Regală a Marii Britanii și intrigile care au loc între membrii acesteia reprezintă un subiect de interes pentru mulți dintre britanici și nu numai. Iată ce secret a păstrat William față de soția sa, Kate Middleton, de frica de a nu compromite relația dintre ei.

Secretul pe care prințul William l-a ținut ascuns de Kate Middleton ani întregi

Secretul datează de la începutul relației lor. Prințul William și Kate Middleton și-au anunțat logodna în noiembrie 2010, spre bucuria publicului. Este vorba despre un secret păstrat de Prințul William legat de căsătoriile și logodnele din Familia Regală.

William, Prinț de Wales și președinte al celei de-a 77-a ediții a Premiilor BAFTAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Atunci când s-au logodit în noiembrie 2010, toată lumea a fost captivată de portretul emoționant de la momentul logodnei lor, dar și de inelul pe care William i l-a oferit lui Kate Middleton.

Prințul William a cerut-o pe Kate de soție în timpul unei vacanțe în Kenya și i-a dăruit inelul de logodnă al mamei sale, Prințesa Diana. Ceea ce nu știa Kate Middleton la momentul respectiv era fapul că locul logodnei nu a fost ales deloc întâmplător de către cel care avea să-i devină soț.

„Acela a fost primul loc în care ne-a dus tata pe mine și pe fratele meu la scurt timp după moartea mamei. Și când mă gândeam care ar fi cel mai bun loc unde aș putea să o cer pe Catherine de soție, nu mi-am putut imagina un alt loc decât cel din Kenya unde să îi adresez marea întrebare”, a povestit William.

De când Kate Middleton a făcut public anunțul tulburător despre lupta ei împotriva cancerului și a început tratamentul, a trecut o lună plină de dificultăți și emoții pentru familia regală.

Kate Middleton intenționează să se mute din domeniul regal al Castelului Windsor

În prezent, prințesa și familia ei locuiesc în pitorescul Adelaide Cottage, situat pe domeniul regal al Castelului Windsor. Această reședință este una discretă, oferindu-le intimitate, dar în același timp asigurându-le acces facil la școala copiilor lor, creând astfel un echilibru perfect între viața privată și cea publică.

Momentan, Kate și William și copiii lor fac naveta între două locații idilice: Adelaide Cottage și conacul lor de la țară, Anmer Hall, situat în Sandringham. Zvonurile din presa britanică sugerează că William și Kate au în plan să aducă unele îmbunătățiri acestuia din urmă, în special pentru a asigura confortul și recuperarea prințesei.

Potrivit cotidianului Mirror, William are în vedere extinderea reședinței lor de la țară și construirea unei noi anexe special concepute pentru Kate, unde să se bucure de liniște și de odihnă în timpul tratamentului și recuperării. Conform presei britanice, Kate Middleton ar urma să locuiască aici o bună parte din timp.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton