; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda Vasiliu (Prima TV)

“Secretele labirintului”, un nou talkshow, la Prima TV

16 October 2015

Începând din 18 octombrie Magda Vasiliu, Cristian Unteanu și Ioan Talpeș va dezvăluie Secretele labirintului', la Prima TV.

Magda Vasiliu (Prima TV)

Duminică, 18 octombrie, de la ora 12.00, debutează talk-show-ul Secretele labirintului', prezentat de Magda Vasiliu. Co-prezentatorul emisiunii este jurnalistul și corespondentul special la Bruxelles, Cristian Unteanu. Alături de cei doi, în fiecare ediție, invitat special va fi Ioan Talpeș, fost director al Serviciului de Informații Externe, care va face dezvăluiri despre istoria recentă a României.

„Au trecut peste 25 de ani de la Revoluția din 1989, care a schimbat fundamental destinele românilor. Acum este momentul să analizăm obiectiv istoria noastră recentă, să înțelegem ce s-a întâmplat în culisele puterii și să aflăm care au fost de fapt decidenții destinelor noastre', declară Magda Vasiliu.

În emisiunea Secretele labirintului', telespectatorii Prima TV vor avea ocazia să afle lucruri nespuse până în prezent, despre evenimentele care au marcat istoria acestei țări. Reputații analiști, generalul Ioan Talpeș și jurnalistul Cristian Unteanu vor da cortina la o parte și vor face cunoscut adevărul despre jocurile politice la nivel înalt.

Ce nu s-a văzut, nu s-a auzit sau a fost ascuns va fi dezvăluit în fiecare duminică, de la ora 12.00, în emisiunea Secretele labirintului', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare