Homepage  / Seriale turceşti

Secrete de familie, episodul din 29 septembrie 2023. Ceylin trece prin momente de coșmar

Secrete de familie, episodul din 29 septembrie 2023. Ceylin trece prin momente de coșmar
7

de Andra Stana,

Un nou episod din „Secrete de familie” este difuzat astăzi, 13 septembrie 2023, la Kanal D. În această seară, fanii serialului turcesc vor fi martorii unei noi serii de întâmplări pline de dramatism și răsturnări de situație prin care trec eroii lor favoriti.

Secrete de familie, episodul din 29 septembrie 2023

Încercările teribile par să nu se oprească pentru tânăra avocata, Ceylin, interpretată de talentata actriță Pînar Deniz. În episodul din această seară, vineri, 29 septembrie, o regăsim pe Ceylin sub amenințarea arestului preventiv, în urma efectuării anchetei fiind acuzată de crimă.

Vestea zdruncină din temelii familia avocatei, dar și pe Îlgaz (Kaan Urgancioglu), care crede în nevinovăția femeii iubite.

Secrete de familie, episodul din 29 septembrie 2023. Ceylin trece prin momente de coșmarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Procurorul Îlgaz este decis să nu renunțe la o anchetă personală în acest sens, pentru a o  elibera din arest pe Ceylin. Totodată, Îlgaz o sfătuiește pe tânăra avocată să facă eforturi pentru a-și reaminti ceea ce s-a petrecut, în realitate, în tragicul eveniment în care Engin a fost ucis, Ceylin invocând pierderi de memorie.

Ce act incredibil este dispus să facă Îlgaz pentru a o proteja pe femeia iubită, Ceylin, și cum va fi primită decizia procurorului de către familia sa, puteți afla în această seară, într-un nou episod din serialul ”Secrete de familie”, de la ora 20:00, la Kanal D.  

„Secrete de familie”, alt program de difuzare la Kanal D

Începând de săptămâna viitoare, Kanal D schimbă felul cum sunt difuzate „Melek” și „Secrete de familie”. Astfel, după cele mai recente modificări prin care a trecut programul celor de la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări serialul „Secrete de familie” în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Serialele Melek și Secrete de familie au noi programe de difuzare la Kanal D

Nu în ultimul rând, începând de pe 2 octombrie, producția „Melek”, povestea emoționantă a mamei care luptă pentru copiii săi, urmează să fie difuzată de luni până joi, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton