Homepage  / Seriale turceşti

Secrete de familie, episodul din 13 septembrie 2023. O întâmplare înfiorătoare zguduie din nou viața celor două familii

Secrete de familie, episodul din 13 septembrie 2023. O întâmplare înfiorătoare zguduie din nou viața celor două familii
8

de Alina Stoicescu,

Un nou episod din serialul turcesc „Secrete de familie” este difuzat astăzi, 13 septembrie 2023, la Kanal D. În această seară, îi regăsim pe procurorul Ilgaz și avocata Ceylin într-o ipostază pe cât de neașteptată, pe atât de potrivită pentru demersul comun al acestora de a-l găsi pe autorul real al teribilei crime.

Secrete de familie, episodul din 13 septembrie 2023

Pentru a-si duce planul la îndeplinire și a-l putea aduce în fața instanței de judecată pe adevăratul criminal al lui Inci, Ceylin și Îlgaz au decis să se căsătorească, iar vestea aceasta a venit că un trăznet pentru procurorul Pars și sora acestuia Neva. În urma acestui eveniment, ancheta e blocată însă procurorul Pars este hotărât să nu renunțe și caută motive pentru a afla ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei căsnicii.

Ceylin face eforturi uluitoare pentru a încerca să-și ascundă sentimentele în fața lui Engin, după ce a aflat că acesta este ucigașul surorii ei. În egală măsură, Îlgaz și Ceylin trebuie să elimine orice suspiciune că ar ști adevărul, în special în fața lui Yekta, tatăl lui Engin, cunoscută fiindu-i influența acestuia în justiție. Yekta face totul pentru a șterge dovezile care îi incriminează fiul și îndreaptă indiciile către un personaj cheie care face parte chiar din familiile implicate în aceasta crimă.

Secrete de familie, episodul din 13 septembrie 2023 (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Zafer este copleșit de mânie atunci când află că Cînar nu mai este suspect în cazul morții lui Inci și decide să-și facă dreptate singur.  

Dacă va putea Çınar să-l convingă pe Zafer că este nevinovat, dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să demonstreze adevărul de data aceasta și ce întâmplare înfiorătoare va zgudui din nou cele două familii implicate în teribila crimă, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton