; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Secret de stat: Michelle Obama la Oscaruri

26 February 2013

Ideea de a o avea pe Michelle Obama ca prezentatoare a categoriei pentru Cel mai bun film' de la gala de duminică a fost a fiicei mogulului Harvey Weinstein, relatează Hollywood Reporter.

Soţia preşedintelui american Barack Obama a anunţat Argo' drept câştigător al categoriei dintr-o cameră de la Casa Albă, iar potrivit preşedintelui Academiei Americane de Film, Hawk Koch, ideea a fost a lui Lily Weinstein, iar Michelle Obama a acceptat imediat.

Producătorii galei, Craig Zadan şi Neil Meron, au zburat în mare secret la Washington acum două săptămâni, pentru a filma segmentul, iar singurii care au ştiut despre idee au fost cei doi şi Koch.

A fost ca o misiune CIA'

Am planificat-o ca în «Argo», a fost ca o misiune CIA, foarte complicat', a explicat Zadan, menţionând că toţi colegii lor ştiau că merg la New York în acea zi.

La Casa Albă, staff-ul primei doamne i-a purtat prin mai multe camere, pentru a o alege pe cea mai potrivită pentru transmisiune, iar producătorii au sugerat ca ea să nu apară singură, ci alături de membri ai armatei.

Apoi, Zadan şi Meron l-au rugat şi pe veteranul Jack Nicholson să prezinte premiul de pe scena de la Kodak Theatre din Los Angeles, alături de Michelle Obama, iar acesta a acceptat imediat.

Apariţia soţiei lui Barack Obama a fost ţinută în secret până în momentul respectiv al galei, pentru ca presa să nu afle de idee. Astfel, nici în programul oficial al serii, împărţit membrilor echipei, numele lui Michelle Obama nu a apărut nicăieri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare