; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seçkin Özdemir („Preţul dragostei”) lucrează la un nou serial

Seçkin Özdemir („Preţul dragostei”, „O poveste de iubire”) lucrează la un nou serial

03 July 2017

Actorul Seçkin Özdemir, pe care l-aţi văzut la Happy Channel, în O poveste de iubire', şi la Acasă, în „Preţul dragostei', are un nou proiect tv. Serialul în care joacă în prezent rolul principal se numeşte „Ateşböceği' (în traducere „licurici') şi a început la postul turcesc Star TV pe 29 iunie. Partenera sa este Nilay Deniz, un fost manechin, care a debutat în actorie în urmă cu şapte ani.

Ateşböceği

Conform izleyiciplatformu.com, producţia „Ateşböceği' spune povestea lui Bariş (Seçkin), un avocat de succes, care se îndrăgosteşte de Asli (Nilay), o şoferiţă de taxi temperamentală. La prima vedere, cei doi nu par să aibă prea multe în comun, însă Asli îl face pe experimentatul Bariş să simtă lucruri pe care nu le-a simţit vreodată.

Seçkin Özdemir (35 de ani) a mai apărut pe micile ecrane de la noi şi în primul sezon al serialului Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' de la Kanal D, unde l-a jucat pe Leo. Primul său rol într-un serial a fost în 2008, în producţia Yaban Gülüm'. În ceea ce priveşte viaţa sa privată, Seçkin trăieşte o poveste de dragoste cu actriţa Derya Şensoy.

Credit foto : diziler.com

Vedeţi aici trailerul serialului „Ateşböceği':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare