; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Zurita a fost dat afară din telenovelă prin telefon

15 September 2011

Ştirea că Sebastian Zurita şi Angelique Boyer (foşti iubiţi în realitate) vor face din nou pereche într-o telenovelă (după Inimă sălbatică') a apărut peste tot în presa mexicană în ultima perioadă.

Proiectul, intitulat Sólo tengo ojos para ti', se anunţa unul grandios, mai ales că era vorba despre un remake al telenovelei Cañaveral de Pasiones', serialul în care Sebastian a debutat ca actor şi care a fost produs chiar de tatăl său, Humberto Zurita.

Numai că, în ultima clipă, directorii executivi de la Televisa au considerat că actorul de 24 de ani este mult prea tânăr să fie protagonistul noii telenovele şi că rolul său ar trebui dat unei vedete cu experienţă.

Lui Sebastian nu i-a venit să creadă când a primit vestea prin telefon chiar de la producătoarea Angelli Nesma, cea care i-a dorit foarte mult pe el şi pe Angelique în acest proiect. Parcă a căzut cerul pe mine. Însă cel mai tare m-a durut să o aud pe Nesma plângând la telefon', a zis actorul.

Cel care îi va lua locul lui Zurita în telenovela Sólo tengo ojos para ti' va fi David Zepeda (37 de ani), Alonso din telenovela Stăpâna' de la Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare