; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mystery Visit Sebastian Stan 5

Sebastian Stan şi-a surprins fanii „Avengers” cu o vizită neaşteaptată la cinema

01 May 2018

Actorul de origine română Sebastian Stan a făcut o vizită neanunțată duminică seară, la sala IMAX Cinema City, înainte de începerea proiecției filmului Răzbunătorii: Războiul infinitului' („Avengers: Infinity War'). Cei peste 300 de spectatori, fani Avengers, au fost suprinși și încântați de prezența actorului Sebastian Stan alături de ei, având parte de o experiență de neuitat. Binevoitor, actorul s-a adresat spectatorilor, a făcut câteva fotografii cu fanii, împărțind şi câteva autografe.

Învitat de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival, Sebastian a fost nevoit să-şi scurteze vizita la Bucureşti. Acesta nu a mai putut lua parte la proiecția de luni, 30 aprilie, a filmului „I, Tonya', în care joacă alaturi de Margot Robbie, și din acest motiv a simțit nevoia să le transmită un mesaj fanilor săi din România.

Uneori, viaţa unui actor este plină de neprevăzut. Îmi pare foarte rău că, din păcate, trebuie sa-mi scurtez cu o zi vizita în România. Trebuie să mă întorc la New York pentru un nou rol. Asta înseamnă că nu voi fi în Bucureşti luni seară, când va fi proiecţia filmului I, Tonya'. În schimb, vom organiza o altă proiecţie duminică seara, la 22.30. Ştiu că unii dintre voi vor fi supăraţi şi vă înţeleg. Sper însă să mă pot revanşa faţă de voi duminică seara. Dacă veniţi, vă promit că voi fi numai zâmbet. Vă rog să fiţi alături de mine când voi prezenta filmul I, Tonya''.

Filmul Răzbunătorii: Războiul Infinitului' a intrat în cinematografele de la noi weekendul trecut, din distribuţia sa făcând parte, pe lângă Sebastian Stan, Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt şi Tom Hiddleston.

Sursa foto: www.cinemagia.ro

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare