Homepage  / Vedete străine

Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Primele informații

Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Primele informații
6

de Andreea Hentea,

Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”, al apreciatului regizor iranian Ali Abbasi. Jeremy Strong va interpreta rolul celebrului avocat Roy Cohn, iar Maria Bakalova va fi Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump.

Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, într-un viitor film intitulat „The Apprentice”, regizat de aclamatul cineast iranian Ali Abbasi („The Last of Us”, „Holy Spider”), scrie variety.com.

În afară de apreciatul Sebastian Stan, distribuția îi include pe Jeremy Strong (premiat cu Emmy pentru puternicul rol din „Succesiunea”), care va juca rolul celebrului avocat și procuror Roy Cohn, mentor al lui Donald Trump, și pe Maria Bakalova (revelația filmului „Borat Subsequent Moviefilm”), în rolul Ivanei Trump, prima soție a celui care avea să devină președintele Americii.

11th Annual LACMA Art And Film Gala 2022 – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Titlul filmului este inspirat de reality-show-ul „Ucenicul” / „The Apprentice”, lansat în 2004, care l-a transformat pe Donald Trump într-o celebritate în domeniul televiziunii, cu ani înainte de a deveni președinte. Acesta a rulat timp de cincisprezece sezoane, cuprinzând probe în care concurenții se luptau pentru un loc într-una dintre organizațiile lui Trump. De-a lungul timpului, populara producție a inclus cele mai diverse apariții, printre care chiar fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump.

Despre ambiție și putere

Potrivit variety.com, „Filmul «The Apprentice» va fi o explorare a puterii și a ambiției, plasată într-o lume a corupției și a înșelăciunii, precum și o poveste despre relația mentor-protejat și despre originile unei dinastii americane. Plin de personaje impozante, filmul va dezvălui costurile morale și umane ale unei culturi definite de învingători și învinși”.

Scenariul filmului „The Apprentice” va fi semnat de Gabriel Sherman, autorul cărții „The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country”, care a inspirat excelentă miniserie „Cea mai puternică voce” / „The Loudest Voice” (2019), cu Russell Crowe în rolul lui Roger Ailes.

Anul acesta, actorul de origine română Sebastian Stan a fost nominalizat la Globul de Aur și la Emmy pentru interpretarea extrem de reușită a rockerului Tommy Lee în miniseria Disney+ „Pam & Tommy”. El a devenit celebru după rolul din „Căpitanul America: Războinicul iernii” (2014), după care a jucat în oscarizatul „Eu, Tonya” (2018), dar și „Răzbunătorii: Războiul infinitului” (2018) și „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019). În 2025 îl vom vedea în producția Marvel „The Thunderbolts”, după ce a jucat, recent, în comedia „Norocul prostului”, în serialul „Bupkis” și în thrillerul de acțiune „355”.

Cel mai recent film al lui Abbasi, „Holy Spider” (2022), coproducție Danemarca-Suedia-Germania-Franța, despre o jurnalistă care investighează un șir de crime petrecute în Iran, a fost propunerea Danemarcei la premiile Oscar din acest an. Filmul s-a aflat, de asemenea, în competiția pentru Palme d’Or la Festivalul de la Cannes, unde actrița Zar Amir Ebrahimi a fost premiată pentru interpretarea rolului principal. Cineastul Ali Abbasi a regizat și două episoade din cunoscutul serial HBO „The Last of Us”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton