Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sebastian Stan, de nerecunoscut în cel mai recent rol al său. Actorul și-a transformat chipul cu ajutorul protezelor

Sebastian Stan, de nerecunoscut în cel mai recent rol al său. Actorul și-a transformat chipul cu ajutorul protezelor
6

de Cătălina Matei,

Considerat a fi unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, Sebastian Stan a acceptat să-și transforme radical înfățișarea pentru un rol. Astfel, actorul de origine română a apelat la ajutorul unor proteze faciale pentru a interpreta un bărbat cu neurofibromatoză care suferă o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială. Sebastian a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu transformarea sa.

Transformarea radicală prin care a trecut Sebastian Stan pentru rolul din „A Different Man”

Sebastian Stan este de nerecunoscut în noul său rol din viitoarea dramă „A Different Man”. Fanii sunt uimiți de fotografia pe care acesta a publicat-o pe contul său de Instagram.

Actorul originar din Constanța joacă rolul unui bărbat cu neurofibromatoză care suferă o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială, doar pentru a deveni obsedat de un actor care îl joacă într-o piesă bazată pe viața lui. Renate Reinsve și Adam Pearson joacă alături de Sebastian Stan în această dramă.

Filmul „A Different Man” este produs de A24, scriu cei de la Variety. Este o dramă, scrisă și regizată de Aaron Schimberg, iar filmările au loc în New York City. Totodată, Sebastian Stan este și producător executiv al proiectului. Cel care se ocupă de protezele faciale este Mike Marino, responsabil și pentru transformarea spectaculoasă a lui Colin Farrell în Pinguinul pentru „The Batman”.

De asemenea, Marino a mai lucrat și pentru  „Coming 2 America”, „The Irishman” și „Joker”, printre alte filme.

În același timp, pelicula „A Different Man” marchează implicarea continuă a lui Sebastian Stan în spațiul filmelor indie după „Fresh”, preferat în cadrul Festivalului Sundance.  De asemenea, actorul originar din România a primit aprecieri și pentru interpretarea sa din  „Sharper”, thriller-ul susținut tot de A24, în care joacă alături de Julianne Moore, Justice Smith și John Lithgow. Filmul, regizat și co-scris de Benjamin Caron, va debuta pe Apple TV+.

Sebastian Stan, nominalizat la Emmy

Sebastian Stan a primit recent o nominalizare la Emmy pentru munca sa din seria produsă de Hulu „Pam & Tommy”.

Sebastian StanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pam & Tommy” (2022), care a avut premiera internațională la începutul acestui an, detaliază scandalul iscat atunci când provocatoarea Pamela Anderson și soțul ei, bateristul Tommy Lee, au putut fi văzuți în ipostaze intime pe o casetă video furată din casa lor de un angajat nemulțumit (interpretat de Seth Rogen) și ajunsă apoi pe Internet și în atenția generală, în anul 1997.

Cei doi tineri și atrăgători protagoniști ai filmului au apărut recent în cadrul unui dialog inițiat de Deadline, și au povestit despre modul în care au construit portretele celor două figuri simbolice ale showbiz-ului din anii ’90 și cum s-au străduit, cu fiecare detaliu, să fie convingători.

Cum a învățat să cânte ca Tommy Lee

Sebastian Stan a explicat că, pentru a cânta ca Tommy Lee, bateristul faimoasei trupe Mötley Crüe, a consumat fără oprire videoclipuri și înregistrări audio ale bateristului, din epoca în care acesta era în plină glorie.

„A fost o rutină zilnică. Mi-am făcut un playlist de două ore cu fiecare interviu cu el pe care l-am găsit și alergam, încercând să fac 20.000 de pași zilnic și repetând continuu după înregistrările lui” .

Actorul a mai spus că și partenera lui, actrița Lily James, a folosit o rutină similară pentru a intra în pielea  vedetei din „Baywatch”, având o disciplină chiar mai strictă decât a lui.

Chiar și între două cadre, în timp ce filmam, Lily o asculta în căști în mod constant. A fost de lucru non-stop la această rutină”, a adăugat el.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton