; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Rulli şi Aracely Arambula sunt împreună!

Sebastian Rulli şi Aracely Arambula s-au despărţit!

26 September 2013

Sebastian Rulli şi Aracely Arambula s-au despărţitŞoc în showbiz-ul mexican: unul dintre cel mai frumos cuplu din lumea telenovelelor s-a destrămat! Actorii Sebastian Rulli (38 de ani) şi Aracely Arambula (38 de ani) s-au despărţit după aproape un an şi jumătate de relaţie.

Vestea a fost făcută publică de Sebastian pe contul său de Twitter, iar ulterior a fost confirmată de către reprezentantul său. Până în acest moment, Aracely nu a dat nici un fel de declaraţie.

Vreau să vă informez că eu şi Aracely am decis, de comun acord, să punem punct relaţiei noastre. Vă rog foarte mult să ne respectaţi viaţa privată şi să înţelegeţi că noi voi răspunde la întrebări pe marginea acestui subiect', a zis protagonistul din telenovela Iubiri vinovate', difuzată de Acasă.

Vestea i-a luat pe surprindere pe fanii celor doi şi nimeni nu îşi dă seama care ar fi motivul. Cei doi şi-au făcut mereu declaraţii de dragoste pe conturile de socializare, iar Sebastian avea o relaţie foarte bună cu cei doi băieţi ai lui Aracely, rezultaţi în urma relaţiei cu Luis Miguel.

De vină ar fi, spun gurile rele, gelozia excesivă a actriţei, dar şi agenda încărcată a celor doi: Aracely a terminat filmările la serialul La Patrona', iar Sebastian joacă acum în Lo que la vida me robó', alături de Angelique Boyer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare