; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Rulli se iubeşte cu Mariana Seoane, dar nu recunoaşte

20 January 2012

Actorul de telenovele Sebastian Rulli (pe care l-aţi văzut anul trecut în telenovela Teresa' de la Acasă), se pare ca a trecut peste divorţul de fosta soţie, Cecilia Galliano. El şi-a găsit fericirea în braţele unei colege de breaslă, Mariana Seoane (35 de ani), cei doi fiind surprinşi de paparazzi de mână pe stradă.

Deşi o poză face cât o mie de cuvinte, Sebastian (36 de ani) nu vrut în ruptul capului să recunoască noua relaţie:

Nu am de ce să dau explicaţii, important e că sunt liniştit. Sunt singur, nu am nici o relaţie cu Mariana şi cu nimeni altcineva. Acum îmi refac sufletul pentru ca, la un moment dat, să mă pot bucura din nou de dragoste', a zis el citat de peopleenespanol.com.

Cu privire la divorţul de prezentatoarea TV Cecilia Galliano (care acum se iubeşte cu actorul Mark Tacher), Sebastian a declarat: E un capitol încheiat, am început un nou an, o nouă viaţă plină de dragoste şi fericire'.

Mariana Seoane joacă în prezent, în Mexic, în telenovela Por Ella Soy Eva', iar Sebastian Rulli apare în spectacolul Perfume de Gardenia'.

Pe Sebastian îl veţi vedea pe micile ecrane de la noi începând cu 23 ianuarie, în telenovela Secrete din trecut', alături de Silvia Navarro şi Juan Soler.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare