; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Rulli, preferatul producătoarei Carla Estrada

17 August 2011

Celebra producătoare de telenovele Carla Estrada (cunoscută pentru Amor Real', Alborada' şi mai ales Predestinaţi') i-a oferit lui Sebastian Rulli rolul principal în noul ei proiect, A la luz del ángel', care se anunţă unul de succes în special datorită poveştii.

Dacă în ultimii ani l-a dorit doar pe Fernando Colunga ca protagonisti în serialele ei, se pare că Estrada are încredere acum în calităţile actoriceşti ale lui Arturo din Teresa'.

Până acum s-au filmat cam 30 de episoade din această telenovelă, care prezintă poveştile a două personaje diferite, Victoria' şi Manuel'.

Aceştia trăiesc în ziele noastre şi găsesc numeroase soluţii în viaţa lor de zi cu zi inspirându-se din viaţa Antonietei Rivas Mercado, o scriitoare mexicană feministă. Aceasta este o femeie care a făcut lucruri nemaipomenite, care s-a născut în 1900 şi care a murit tragic la 31 de ani. Ideea principală a telenovelei este că trecutul ne influenţează întotdeaună prezentul', a declarat Carla.

Producătoarea a încercat cu noua ei telenovelă să prezinte viaţa Antonietei Rivas Mercado, dar şi să facă un remake la telenovela A la sombra del angel', care a fost transmisă în Chile în anul 1989.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare