; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Rulli nu e bun la pat?

02 August 2011

Protagonistul din telenovela „Teresa' (care s-a terminat luna trecută la Acasă) s-a enervat peste măsură şi a dat în judecată o revistă de scandal mexicană, care a scris că unul dintre motivele despărţirii de soţia sa, Cecilia, ar fi fost că nu o mai satisfăcea pe aceasta în pat.

„Din cauza publicaţiilor de acest gen, integritatea unor persoane este în pericol, iar în cazul meu, cea a copiilor mei, care nu au de-a face cu mediul artistic', a zis Sebastian.

Acesta spune că va lupta pentru „respectul la viaţa privată', iar prima înfăţişare în procesul pe care i l-a intentat revistei de scandal va avea loc pe 4 august.

Sebastian şi Cecilia au împreună un băieţel, însă actorul s-a ocupat şi de cresterea fetiţei prezentatoarei dintr-o relaţie anterioară.

De asemenea, actorul de 36 de ani a mai declarat că deşi el şi soţia sa, prezentatoarea TV Cecilia Galliano, s-au despărţit, după patru ani de mariaj, nici unul dintre ei nu a depus actele de divorţ.

„S-au scris numai minciuni. Publicaţiile astea se contrazic singure, nu citează nici o sursă. Nu ştiu decât să facă rău', a declarat actorul de telenovele, citat de peopleenespanol.com.

În ultima perioadă, Rulli a fost prin mai multe oraşe din Mexic cu piesa în care joacă „Divorciémonos mi Amor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare