; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sebastian Rulli (“Iubiri vinovate”) şi fosta sa soţie se bat pe o limuzină

Sebastian Rulli (“Iubiri vinovate”) şi fosta sa soţie se bat pe o limuzină

01 November 2013

Sebastian Rulli (Iubiri vinovate') şi fosta sa soţie se bat pe o limuzinăProtagonistul telenovelei Iubiri vinovate' de la Acasă şi fosta sa soţie, prezentatoarea Cecilia Galliano, par să se fi uitat la emisiunile tabloide de la noi. Nu de alta, dar au ajuns şi ei să se certe pe o maşină de lux.

Conform peopleenespanol.com, cei doi au un proces în derulare pentru a stabili cine este adevăratul propietar al unui automobil. Sebastian (38 de ani) a primit cadou, mai de mult, de la Cecilia (mama băieţelului său, Santiago) o limuzină, iar aceasta s-ar fi supărat că actorul a vândut-o şi că nu a împărţit banii cu ea.

Drept urmare, el vrea să dovedească legal că era bunul său şi că putea să facă orice cu el. Însă Cecilia este de altă părere.

Până când judecătorul va stabili cine are dreptate, Sebastian îşi vede de filmările la telenovela Lo que la vida me robo', în care face din nou pereche cu Angelique Boyer, după Teresa'.

Telenovela (care este remake-ul la Amor Real') a avut premiera în Mexic pe 28 octombrie şi se bucură de succes în rândul telespectatorilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare