; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

117025823_3137820192921494_4320752672110898559_n

Sebastian Rulli a început anul cu o veste proastă. Ce se întâmplă cu actorul

14 January 2021

2021 a început cu vești rele pentru Sebastian Rulli. Actorul pe care în prezent îl putem revedea la Pro Gold în telenovela „Tată de-a gata', a primit o veste dureroasă chiar în prima zi a anului. 

Acesta a dezvăluit pe rețelele de socializare că pe 1 ianuarie tatăl său a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia jumătate din corp a rămas paralizat. Din acest motiv Sebastian a urcat ieri în primul avion și a plecat spre Malaga, Spania, acolo unde locuiesc părinții săi:

„De obicei nu vorbesc despre viața mea personală, mai ales când e vorba de complicații, dar doream să aflați de la mine și nu din alte surse' a început să povestească actorul pe contul său de Instagram. 

Acesta a povestit că a fost o perioadă foarte grea pentru întreaga familie:

„Au fost zile foarte complicate. Astăzi tatăl meu este deja acasă și trebuie să înceapă recuperarea', a detaliat Rulli. 

Chiar dacă a fost departe fizic actorul este foarte unit și apropiat de părinți. Acesta a părăsit Mexic și în urmă cu câteva ore a aterizat la Madrid, urmând să ia un zbor intern spre Malaga. 

„Sunt deja în Madrid. După cum puteți observa este foarte frig, dar aștept zborul spre Malaga, acolo unde trăiește familia mea', a continuat el.

Sebastian a precizat că dorește să-i fie alături tatălui său în perioada de recuperare pentru a-l sprijini moral și în toate modalitățile posibile:

„Este un războinic care îmi dă exemplul luptei, al perseverenței și sunt la fel ca el, așa că trebuie să fiu aici pentru a-l susține', a încheiat actorul.

 

Sebastian și-a petrecut sărbătorile de iarnă acasă, în compania partenerei sale, Angelique Boyer.  

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare