; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_5668

Seara mamelor, joi, 8 martie, la „Guess My Age – Ghicește vârsta”

08 March 2018

Joi, 8 martie, de la ora 22.00, la Guess My Age – Ghicește vârsta' este seara dedicată mamelor. O ediție specială în ceea ce privește concurentele, mamă, fiică și bunică, dar și a necunoscuților ai căror vârstă va trebui ghicită. Mai exact, a necunoscutelor, căci cele trei concurente vor trebui să ghicească de această dată vârsta mamelor care vor veni în fața lor. Cine sunt acestea, telespectatorii vor afla în seara de 8 Martie.

 

Joi seara, Alexandra (21 de ani), studentă la Psihologie și antrenoare de dans, vine în show-ul lui Dan Negru alături de mama ei, Oana (44 de ani), referent, și bunica, Liliana (64 de ani), pensionară. Toate trei sunt hotărâte să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

Cele trei concurente spun că au o relație foarte bună, bazată pe prietenie și înțelegere. Le place să meargă împreună la cumpărături, în oraș, la petreceri. De asemenea, se sfătuiesc mult în privința deciziilor. Cu banii pe care speră să-i câștige în acest show, fiecare dintre ele dorește să facă altceva. Alexandra să plece într-o vacanță, mama ei să-și schimbe mașina, iar bunica să-și renoveze casa.

            Dacă intuiția și spiritul de observație le vor ajuta să câștige banii de care au nevoie pentru asta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 8 martie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului Guess My Age – Ghicește vârsta', prezentată de Dan Negru.

 

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare