; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oliver stone sean stone

Sean Stone va adapta cartea tatălui său, Oliver Stone, la cinema

5 December 2016

Oliver Stone (70 de ani) şi fiul său cel mare, Sean (31 de ani), vor colabora la un proiect de familie literar-cinematografic, scrie deadline.com. Sean va debuta ca regizor al adaptării pe marele ecran a romanului semiautobiografic „A Childs Night Dream' (1997), scris de tatăl lui în perioada 1966 – 1967. Cartea a fost scrisă de Oliver când acesta avea 19 ani şi revenise din primul tur în Vietnam, unde fusese profesor.

oliver-stone-sean-stone

Sean a apărut în câteva dintre filmele tatălui său în copilărie şi lucrează la debutul său regizoral de 16 ani încoace, din adolescenţă. El a decis să modifice temporal povestea, plasând-o după 11 septembrie 2011, când un tânăr renunţă la studii pentru a lupta pentru patrie, în ciuda împotrivirii părinţilor săi.

„Temele includ propria mea relaţie cu părinţii, prima mea iubire şi fundalul reprezentat de 11 septembrie şi Războiul din Irak. Tata a scris romanul înainte să plece la război (…), eu nu am fost pe front, deci eu nu am interpretat povestea drept călătoria unui veteran, ci călătoria internă a unui tânăr care devine adult', a explicat el pentru sursa amintită.

Filmările sunt programate să înceapă în aprilie.

Sean este unul dintre cei 3 copii ai lui Stone, care a fost însurat de 3 ori: cu Najwa Sarkis (1971 – 1977), cu Elizabeth Burkit Cox (1981 – 1993, cu care i-a făcut pe Sean şi Michael Jack) şi, în prezent, din 1996 încoace, cu Sun-jung Jung (cu care are o fiică, Tara).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: 

„Snowden': Nicolas Cage, în noul proiect al lui Oliver Stone

Pelicula „Snowden', cu Joseph Gordon-Levitt, ajunge la cinema

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare