; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sean Penn şi Scarlett: împreună sau nu?

06 June 2011

Scarlett Johansson şi Sean Penn continuă să formeze un cuplu, scrie tmz.com. Asta deşi au existat zvonuri care spuneau că cei doi începuseră chiar să se evite reciproc în timpul evenimentelor mondene.

Presa a speculat că Scarlett a încercat să scape de întâlnirea cu Sean Penn, la decernarea Premiilor Spike TV 2011 Guys Choice Awards, care au avut loc weekend-ul trecut. Însă, după ce ea a defilat singură pe covorul roșu, purtând o rochie Valentino, iar el a primit un premiu pentru unul din filmele sale, cei doi au fost fotografiați împreună, la fel de apropiați ca în ultima jumătate de an.

Până la apariția ultimelor probe foto, toată lumea a crezut în despărțirea dintre Sean Penn și iubita lui cu 24 de ani mai tânără. „Cei doi actori nu mai formează un cuplu', a spus o sursă citată de People.com cu câteva zile în urmă.

Deși erau împreună doar de jumătate de an, posibilul sfârșit al poveștii de dragoste dintre cei doi actori de la Hollywood a mirat pe toată lumea, conform Dailymail.co.uk. Mai ales că apele păreau să fie calme luna trecută, când Penn și Johansson s-au afișat împreună la un dineu la Casa Albă.

Zvonurile că cei doi au punct punct relației au început să apară imediat ce Scarlett Johansson a hotărât să nu participe la Festivalul de Film de la Cannes, unde Sean Penn își promova cel mai recent film în care a apărut, „The Tree of Life' (care a primit și premiul cel mare- trofeul Palme dOr).

Se pare că actrița a hotărât că era mai important să zboare în New Mexico, unde începuseră filmările pentru Iron Man 2- în care Scarlett și-a reluat rolul Black Widow.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare