Homepage  / Vedete străine

Sean Penn are o nouă iubită, cu 34 de ani mai tânără. Cine este Valeria Nicov, actrița de peste Prut care l-a cucerit

Sean Penn are o nouă iubită, cu 34 de ani mai tânără. Cine este Valeria Nicov, actrița de peste Prut care l-a cucerit
15

de Cristina Țapu,

Sean Penn, în vârstă de 64 de ani, iubește din nou după divorțul de Leila George. Se pare că cea care l-a cucerit pe celebrul actor de la Hollywood este o tânără originară din Republica Moldova, care nu a jucat până în prezent decât în roluri minore pe micul ecran.

Sean Penn are o relație cu o actriță de peste Prut, în vârstă de doar 30 de ani

Valeria Nicov a fost surprinsă sărutându-se pe străzile din Madrid, Spania, cu celebrul actor Sean Penn, cunoscut pentru viața sa amoroasă foarte tumultoasă. Cei doi s-au plimbat de mână precum doi tineri îndrăgostiți și s-au sorbit din priviri. La un moment dat, nu au ținut cont de privirile curioșilor și s-au sărutat în plină stradă.

Sean Penn este cunoscut nu doar pentru cariera sa impresionantă în domeniul cinematografiei, ci și pentru trecutul său amoros tumultos. Actorul a fost căsătorit cu Madonna în perioada 1985-1989, apoi cu Robin Wright între anii 1996 și 2010, iar recent a divorțat de cea de-a treia sa soție, Leila George.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American actor and film director Sean Penn packs on the PDA with a new, younger looking girlfriend believed to be the actress Valeria Nicov seen during a night out in Madrid, Spain. *PICTURES TAKEN ON THE 04Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine este, însă, actrița din Republica Moldova în prezența căruia a fost surprins de către paparazzi? Numele său este Valeria Nicov, are 30 de ani și vorbește șapte limbi străine. În plus este pasionată de literatură și echitație, conform profiului său personal de Instagram.

Valeria Nicov și-a început cariera în actorie în 2012 și a avut roluri minore. Conform informațiilor de la Brulier Communication, a jucat rolul Ninei Cekov în piesa „Pescărușul” de Anton Cehov, în regia lui Mihai Vasilescu și Cristian Rudenko. De asemenea, a avut apariții în producții precum „Visul unei nopți de vară” de Shakespeare și „Deșteptarea primăverii” de Frank Wedekind.

Leonardo DiCaprio, Sean Penn și Regina Hall joacă în noul film al lui Paul Thomas AndersonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 15

Din 2015, a început să colaboreze la diverse scurtmetraje și emisiuni TV. În 2021, a obținut un rol secundar, interpretând o barmaniță în serialul „Emily in Paris”. Debutul său pe marele ecran a avut loc în 2018, în filmul „L’amour est une Fête”, regizat de Cédric Anger, iar cea mai recentă apariție a fost în „Ténor” (2022), conform Pro TV.

Sean Penn are un trecut amoros tumultos

Sean și actrița din „Crossing Guard”, Robin Wright, în vârstă de 58 de ani, sunt părinții fiicei Dylan Frances Penn, în vârstă de 33 de ani, și ai fiului Hopper Jack Penn, în vârstă de 31 de ani. Actorul nu a rămas în relații amiabile cu cea care i-a fost alături. În schimb, Penn a rămas în relații bune cu prima sa soție – Madonna, diva pop câștigătoare a șapte premii Grammy – de care a divorțat în 1989, după patru ani de căsnicie.    

Se zvonește că Sean Penn, un veritabil cuceritor, ar mai fi avut relații cu Elizabeth McGovern, Susan Sarandon, Brigitte Nielsen, Emily Lloyd, Jewel, Petra Němcová, Jessica White, Scarlett Johansson și Shannon Costello. 

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton