Homepage  / Vedete străine

Sean Diddy, mesaj video după ce un post american a scos la iveală că artistul și-a agresat fosta iubită: „Am fost dezgustat”

Sean Diddy, mesaj video după ce un post american a scos la iveală că artistul și-a agresat fosta iubită: „Am fost dezgustat”
8

de Redactia Tvmania

Sean „Diddy” Combs a admis că a agresat-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a difuzat o înregistrare video a incidentului. Într-un mesaj video, Combs și-a exprimat regretul profund și a declarat că faptele sale sunt „de neiertat”, relatează Associated Press (AP). Iată detaliile!

Sean Diddy Combs și-a cerut scuze public pentru incidentul din 2016

Videoclipul difuzat de CNN în urmă cu doar câteva zile îl arată pe Combs, îmbrăcat doar într-un prosop alb, lovind-o pe Cassie, cântăreață de R&B și iubita sa de lungă durată de la acea vreme, cu pumnii și picioarele.

Înregistrarea îl mai surprinde pe Combs împingând-o și târând-o pe Cassie, precum și aruncând o vază în direcția ei. Cassie, al cărei nume legal este Cassandra Ventura, l-a dat în judecată pe Combs în noiembrie 2023, acuzându-l de ani de abuz sexual, fizic și emoțional.

SOIREE CONCERT DE RICK ROSS AU GOTHA CLUB A CANNESIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Procesul a fost soluționat a doua zi, dar a declanșat o examinare intensă a lui Combs, ducând la mai multe procese în lunile următoare și la o anchetă penală federală privind traficul sexual, care a determinat autoritățile să percheziționeze vilele pe care artistul le deține pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Puff Diddy și-a agresat fosta iubită

Diddy s-a văzut nevoit să explice situația, așadar a publicat un mesaj video, tip selfie, în care a vorbit despre acuzațiile foarte grave care îi sunt aduse.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Am fost dezgustat atunci când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum. M-am dus și am căutat ajutor profesional. Am început să merg la terapie, să merg la dezintoxicare. A trebuit să îi cer lui Dumnezeu mila și harul său. Îmi pare foarte rău. Dar m-am angajat să fiu un om mai bun în fiecare zi. Nu cer iertare. Îmi pare cu adevărat rău”, a declarat acesta, în cadrul mesajului pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram și de Facebook.

Înregistrarea video a camerei de securitate, datată 5 martie 2016, se potrivește în mare măsură cu descrierea unui incident petrecut la hotelul InterContinental din zona Century City, Los Angeles, menționat în procesul intentat de Ventura.

Conform informațiilor din proces, imediat după incident, Combs a plătit hotelului 50.000 de dolari pentru a obține înregistrarea video de securitate și pentru a șterge astfel orice dovadă a comportamentului său deplasat.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton