; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sean Bean

Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cum arată soția starului din „Urzeala tronurilor”

30 June 2017

Deși promisese că nu va mai face niciodată acest pas, Sean Bean (58 de ani) a ajuns pentru a cincea oară în fața altarului, de această dată el căsătorindu-se cu o femeie cu 26 de ani mai tânără, pe nume Ashley Moore, informează hellomagazine.com.

Până acum, Sean și Ashley și-au păstrat povestea de iubire departe de obiectivele aparatelor de fotografiat, dar se zvonește că s-ar fi logodit în decembrie 2014.

„Nu plănuiam să mă mai căsătoresc vreodată. Cu toate astea, nici nu mă așteptam să întâlnesc o persoană atât de grozavă ca Ashley. De abia aștept să îmi petrec restul vieții alături de ea', a spus actorul într-un interviu pentru Daily Mail, în urmă cu câteva săptămâni.

Sean Bean s-a însurat pentru prima oară în anul 1981. Mariajul cu Debra Jones, iubita lui din liceu, a durat doar 7 ani. A urmat apoi căsătoria cu actrița Melanie Hill, în anul 1990, însă și acest mariaj s-a destrămat în numai 7 ani. În toamna lui 1997, Sean spunea din nou „Da' în fața ofițerului de stare civilă și se însura cu actrița Abigail Cruttenden, pe care o întâlnise pe platourile de filmare ale seriei „Sharpe'. Un an mai târziu, se năștea fiica lor, Evie, și se pronunța și divorțul. Cea mai recentă căsătorie a lui Sean Bean a fost cu Georgina Sutcliffe. Cuplul s-a căsătorit în 2008, dar cei doi și-au spus „Adio' după doar doi ani.

sursa foto: hellomagazine.com, facebook.com/SeanBeanFan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare