; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Heidi seal

Seal: „Heidi Klum nu m-a înșelat”

03 September 2012

Seal a acuzat-o pe soţia sa Heidi Klum că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte chiar ca ei să se despartă, dar top modelul german spune că aceste acuzaţii sunt total lipsite de adevăr. La scurt timp însă Seal a negat, prin intermediul unui comunicat de presă, că ar fi sugerat că a fost înșelat.

Săptămâna trecută, Heidi Klum a fost fotografiată alături de bodyguard-ul ei, Martin Kristen. Ei s-ar fi aflat în vacanță în Sardinia, iar pozele nu au făcut decât să îl irite pe fostul soț al modelului.

„Cred că singurul lucru pe care l-aş fi preferat – cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui -, aş fi preferat ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm, înainte să se implice în relaţie', a spus Seal.

Comunicat de presă remis People.com spune însă că: „Seal ar vrea să clarifice că el nu a vrut să spună că soția lui l-a înșelat în timpul relației lor. Mai degrabă a vrut să spună că ei s-au despărțit și că divorțul nu s-a încheiat, prin urmare ei sunt în continuare căsătoriți'.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani. În aprilie, Heidi Klum a fost cea care a depus prima actele de divorț.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare