; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charles harry

Se vor mai împăca oare? Prințul Charles e cu moralul la pământ din cauza reproșurilor făcute de Harry

09 March 2021

Printre numeroasele declarații – unele dintre ele de-a dreptul șocante – făcute de Meghan și Harry în celebrul de-acum interviu acordat lui Oprah și difuzat și în SUA, și în Marea Britanie, acuzațiile aduse de ducele de Sussex tatălui său, Prințul Charles, l-ar fi supărat foarte tare pe acesta din urmă, scrie Vanity Fair.

 

În cel mai discutat subiect al momentului în toată lumea, reproșurile făcute de Prințul Harry tatălui său, Prințul Charles, nu au trecut neobservate. În interviul cu Oprah, ducele de Sussex a povestit că tatăl lui nu i-a mai răspuns la telefon când l-a anunțat că vrea să renunțe la poziția de membru senior a familiei regale. „Sunt dezamăgit', a spus Harry, care și-a justificat decizia de a-și duce familia în SUA prin faptul că nu voia ca istoria să se repete, o referire clară la mama lui, Diana. Aceasta a luptat mereu cu restricțiile vieții de zi cu zi din cadrul familiei regale,  care i-au marcat căsnicia și au contribuit, în cele din urmă, la divorțul de Charles (din 1996). Plus că a fost hărțuită de paparazzi până în ultima zi a vieții sale, 31 august 1997, când a murit într-un accident auto.

 

„Sunt dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar. Cunoaște această durere, iar Archie e nepotul lui', a declarat Harry despre tatăl lui pentru Oprah.

 

Schimbarea pare cu atât mai dramatică cu cât, la nunta lui Harry și Meghan, în mai 2018, într-o perioadă în care fosta actriță din „Costume' era foarte supărată din cauza declarațiilor făcute de tatăl ei presei, Prințul Charles a intervenit și a salvat situația în ultimul moment, fiind cel care a condus-o la altar pe Meghan.

„Ca Harry să spună că se simte dezamăgit de tatăl lui… Probabil că a fost un lucru foarte greu de spus pentru Harry și dificil de auzit pentru Charles. Tocmai acum, când Charles începuse să pară un viitor rege mai popular decât și-ar fi imaginat mulți, iată o lovitură serioasă pentru reputația lui', a declarat pt revista Vanity Fair Sarah Gristwood, expertă în familia regală britanică.

 

Potrivit surselor aceleiași reviste, Prințul Charles – căruia Harry i-ar fi scris pe email, săptămâna trecută, înainte de difuzarea interviului, pentru a-l ține la curent – e de-a dreptul devastat din cauza declarațiilor fiului său cel mic. Marți, într-o ieșire publică efectuată în prima parte a zilei la un centru de vaccinare, viitorul rege și-a ținut însă sentimentele sub control, refuzând să răspundă la o întrebare legată de interviu sau să facă vreo referire la el. 

 

Până la această oră, Palatul Buckingham nu a publicat încă vreun punct de vedere după revelațiile – unele dintre ele cel puțin uluitoare – din interviul acordat de ducii de Sussex lui Oprah, deși lumea întreagă așteaptă să audă ce are de spus familia regală britanică. Dar Daily Mail scria că ieri, Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Prințul William au stat toată ziua în ședințe de criză, pentru a decide strategia potrivită după un scandal considerat de unele voci cel mai mare din istoria familiei regale din 1936 încoace  (de la abdicarea regelui Eduard al VIII-lea).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare