; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se termină telenovela “Predestinaţi”

17 September 2010

Maria Jose şi Alejandro se căsătoresc în ultimul episod.

Un final de poveste' sunt cuvintele care ar putea descrie cel mai bine ultimul episod al telenovelei Predestinaţi' de pe Acasă, care, în ultimele luni, a ţinut cu sufletul la gură foarte mulţi telespectatori.

Personajele principale, Maria Jose (Jaqueline Bracamontes) şi Alejandro (William Levy), vor spune Da!' nu numai într-o catedrală catolică, ci şi într-un ritual mayaş respectat cu stricteţe. Tot în marele final a telenovelei Predestinaţi', Alejandro şi Bruno (David Zepeda) se vor înfrunta pentru ultima dată, iar telespectatorii vor afla ce se va întâmpla şi cu relaţia dintre Victoria (Daniela Romo) şi Fernando (Gabriel Soto).

Peripeţii la ultimele secvenţe

William Levy şi Jacqueline Bracamontes au filmat finalul telenovelei în faţa a mii de fani care au aşteptat ore în şir pentru a-și vedea personajele preferate. Maria Jose şi Alejandro şi-au unit destinele într-o frumoasă catedrală din Puerto Progreso, Merida.

Nimeni nu se aştepta însă ca nu mai puţin de 5.000 de oameni să aştepte atât în inicintă, cât şi în afara acesteia pentru a putea participa la finalul telenovelei. În strigătele, încurajările şi aplauzele publicului, actorii şi echipa de producţie au reuşit cu greu să filmeze ultimele scene, iar oamenii de pază angajaţi pentru a menţine ordinea pe platoul de filmare au fost copleşiţi de mulţimea care încerca să ajungă cât mai aproape de William Levy şi Jacqueline Bracamontes..

În ce mai joacă Levy şi Bracamontes

Atât William Levy, cât şi Jacqueline Bracamontes vor apărea separat în câte un episod din următorul sezon al serialului care face furori în Mexic, Mujeres asesinas'.

Mai mult, Levy va juca rolul principal în două telenovele: El Triunfo del Amor', în care îi dă din nou replica (dupa Iubire cu chip rebel') lui Maite Perroni şi în Derecho de Sangre', unde va face pereche cu Danna Garcia.

Noutăţi despre protagonişti la Cristina Show'

Fanii serialului Predestinaţi' vor mai avea parte de o surpriză. Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.30, tot pe Acasă, este difuzată o ediţie specială Cristina Show', în care sunt invitaţi mai toţi actorii din serial. Ei vor povesti despre momentele amuzante de la filmări şi vor divulga câteva secrete despre ceea ce s-a întâmplat în spatele camerelor de luat vederi.

Daniela Romo le va spune telespectatorilor unde are Gabriel Soto ascuns cel mai îndrăzneţ tatuaj. Chantal Andere revine cu o siluetă de invidiat după ce a născut. Actriţa va vorbi despre iubiţii ei din telenovelă, Julian Gil şi Marcelo Cordoba, şi va povesti cum a reacţionat soţul ei când i-a urmărit scenele incendiare de amor.

Jacqueline Bracamontes, David Zepeda şi Daniela Romo vor povesti cum William Levy se transformă într-un lup feroce' pe platourile de filmare atunci când îi este foame şi îl vor imita pe acesta, stârnind hohote de râs. Gabriel Soto va povesti despre cel mai important rol din viaţa sa de până acum, cel de tată, iar fanii actorului o vor putea cunoaşte în emisiune şi pe fetiţa acestuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare