; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

128665_0043

Se termină sezonul 1 din “Nashville: Orașul muzicii”

09 May 2016

Primul sezon al serialul Nashville: Orașul muzicii' ajunge la final luni, 9 mai, la Diva. Ultimul episod al sezonului poate fi urmărit de la ora 21.00.

128665_0043

Episodul cu numărul 21 este intitulat „Ill Never Get Out of This World Alive' și este plin de răsturnări de situații. Rayna le spune fetelor că s-a cuplat cu Deacon, iar Maddie crede că Deacon i-ar putea fi tată şi i-o spune. Procuratura îl anunţă pe Teddy că investighează afacerea Cumberland, iar atunci când Teddy vorbeşte cu Peggy află veşti surprinzătoare. Scarlett şi Avery iau masa împreună, Gunnar îi aduce flori lui Scarlett şi îi spune că i-a zis adevărul despre melodiile lui producătorului, însă Scarlett îi spune că florile nu vor repara problema şi merge să-l asculte cântând pe Avery. La Premiile CMA Juliette explodează în culise şi este şocată de ceea ce spune, aşa că pleacă. Subiectul paternității lui Maddie naște noi scene de conflict între Rayna și Deacon și vom asista, în episodul final din primul sezon, la multe alte surprize din partea Juliettei, dar și a lui Gunnar.

NSH_VertKA_blank res

Serialul Nashville: Orașul muzicii', care introduce publicul în lumea captivantă a muzicii country, plină de putere, talent, sex, dragoste, dezamăgiri şi iertare, are patru sezoane până acum și le așteptăm și pe celelalte la Diva.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare