; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

0237573.jpg r_1280_720 f_jpg q_x xxyxx

Se termină serialul „Vis de iubire” de la Happy Channel. Când vor fi difuzate ultimele episoade?

14 October 2020

Vești proaste pentru fanii serialului „Vis de iubire' („Erkenci Kuş', difuzat de Happy Channel miercurea și joia de la 20.00). 

Producția turcească va ajunge la final pe 22 octombrie, atunci când telespectatorii vor putea afla deznodământul poveștii de iubire dintre Can (Can Yaman) și Sanem (Demet Özdemir). Cele două personaje au avut o relație tumultoasă de-a lungul episoadelor, presărată cu umor, dar și cu lacrimi, și cu multe schimbări în carieră. 

În Turcia, serialul a fost difuzat în perioada 26 iunie 2018 – 6 august 2019 și a avut audiențe foarte mari la postul Star TV. Ulterior, producția a fost vândută în țări precum Italia, Grecia și Spania, acolo unde actorii principali – Can și Demet – au devenit foarte populari. De altfel, Can continuă să viziteze Italia pentru diferite proiecte (este invitat la diferite emisiuni). 

După terminarea filmărilor la „Vis de iubire', Can a fost într-o campanie de promovare a serialului prin Grecia și Italia și a efectuat stagiul militar, iar anul acesta a jucat în comedia romantică „Bay Yanlış'(„Mr. Wrong'), alături de talentata actriță Özge Gürel, cea care i-a fost parteneră în „Dulce-amărui' („Dolunay', 2017). Din păcate, serialul, filmat integral în timpul pandemiei de coronavirus, s-a termiant pe 2 octombrie, după doar 14 episoade. Între timp, Demet continuă să îi dea replica lui Ibrahim Çelikkol („Iffet') în serialul dramatic „ Doğduğun Ev Kaderindir'. Productia, lansată la postul TV8 pe 25 decembrie anul trecut, a intrat în pauză din cauza pandemiei și a revenit cu episoade noi pe 30 septembrie.  

Atenție, joi, 22 octombrie, la Happy Channel, finalul serialului „Vis de iubire' va dura trei ore, între 20.00 și 23.00!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare