; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Criminal Minds

Se termină serialul „Minţi criminale”. Sezonul 15 al producției de la CBS va fi ultimul

11 January 2019

Început în 2005, serialul polițist „Minţi criminale' / „Criminal Minds' va ajunge la final cel mai probabil în 2020, cu cel de-al 15 sezon, după cum a aflat Variety.

Cel mai lung serial polițist de la CBS, „Minţi criminale', a fost reînnoit cu încă un sezon, al 15-lea, care va fi însă și ultimul. Sezonul final va avea 10 episoade și va fi filmat în același timp cu al 14-lea, care se află încă în producție. Cu ultimele 10 episoade, serialul va ajunge la 325 de episoade.

Așa cum știm, povestea urmărește o echipă de elită a FBI-ului care este pe urmele celor mai „criminale minți' din țară anticipându-le mișcările și încercând să-I captureze. Printre actorii din distribuție, sunt: Joe Mantegna, Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Aisha Tyler, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, Daniel Henney. Serialul a fost creat de Jeff Davis.

Tot Variety a dezvăluit și scandalurile care probabil au dus la anularea serialului. Cel mai recent a fost acela în care directorul de imagine, Greg St. Johns, a fost acuzat de comportament abuziv și hărțuire sexuală de mai mulți membri ai echipei, fiind obligat să părăsească producția. Înaintea acestuia, vedeta show-ului, actorul Thomas Gibson, a fost dat afară după o altercație cu unul dintre producători.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare